Morgonträning med kompisen

Knäböj med kompis.

 Gårdagens morgonträning här på Mallorca, tänk att imorgon åker vi hem. Hur kan denna veka ha gått så fort!? Men jag är mer än taggad på att komma in i mina rutiner där hemma där träningen kommer att ta en stor del igen.

Sitter lite smått mörbultat, jag har precis kommit till rummet efter en massage med fokus på ben och ländrygg. Jag har sträckt framsidan av mitt lår och så har det tagit sig ut i ländryggen så det var skönt med massage just där för att öka blodcirkulationen lite. Jag tar det fortfarande lugnt med djupa böj och hastiga rörelser men jag kan fortfarande träna på i lugnt tempo.

Igår så hoppade jag över eftermiddagspasset som jag berättade men jag och Pischa tog en löptur in mot Alcudia efteråt. Så en timma och 8,5km senare kom vi fram, satte oss på en restaurang och käkade tapas. Jag har flera vattenblåsor mellan tårna, småkrämpor lite överallt men det är inget som gör ont eller på något sätt är farligt. Vi har ett pass kvar idag och ett imorgon innan vi åker hem och sedan kommer det bli lite lugnare pass framöver så kroppen får återhämta sig.

Det är helt sjukt hur trött man kan bli genom att träna med sin egna kroppsvikt eller med hjälp av en vän. Nu kan ni inte skylla på att ni inte har råd med gymkort för tro mig när jag säger att man inte behöver det för att köra ett rejält träningspass. 😉

Passet igår:
4st långsamma Buddy Pushups
6st snabba Burpees
4st långsamma knäböj med kompis
6st snabba upphopp
4st långsamma marklyft med kompis
6st svingar med kompis.
-Ena personen kör igenom ett helt varv innan man byter. Båda ska tillsammans göra sex varv.

Buddy Push up.
Marklyft.
Pischas. 😀
Eftersom jag inte kunde böja mig så djupt pga låret fick jag köra lite rodd istället.
Svinga kompis från sida till sida.

9 reaktioner på “Morgonträning med kompisen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.