Mördarpass för benen

Oversizelinne- SPLYSportswear, lanseras den 16/7.

God morgon kära vänner!
Solen skiner in genom sovrumsfönstret så jag ska bara äta frukost och sedan gå ut på en prommis med lilla Stitch. Marro hade henne inatt så när jag skulle sova så var det så tomt, jag låg och vred och vände på mig och hade väldigt svårt att somna men det är bara att börja vänja sig I guess… Men han släppte av henne hos mig nu på morgonen så det känns bra igen. 🙂

Igår körde jag ett mördarpass för benen. Det började med att jag låg hemma på soffan och var helt däckad, alltså jag har vart så trött den senaste tiden att det är sjukt. Tar powernaps på typ två timmar mitt på dagen för att jag inte vaknar av larmet och blir då alldeles slut när jag vaknar. Men när Marro skulle hämta Stitch peppade han mig att komma iväg så jag tog på mig träningskläderna och drog till gymmet och det var så himla rätt gjort för jag körde ett riktigt grisigt pass för benen. Jag hade så ont i dom när jag skulle gå hem att ni anar inte. Dom vek sig typ när jag skulle gå ner i trappen och ut till bilen, men det var ändå nice. 😉

Uppvärmning:
Rörlighet
10×3 Frontsquats 20kg (stången) för att bana in rörelsen

Pass:
15×1 Frontsquats 30kg
12×2 Frontsquats 35kg
10×3 Frontsquats 40kg

5×4/ ben Enbensmarklyft 20kg
10×3 Raka marklyft 30kg
10×4/ ben Legcurl 9kg (jag kör ett ben i taget)
15×3 Hip abductor maskinen 64kg.
-Sedan körde jag drop set och det betyder att jag körde så många jag orkade på först 64kg, 59kg, 54kg, 49kg…. osv hela vägen ner till 28kg.
10×3 Benpress 40kg.
-Körde samma här sedan med dropset, 40kg, 35kg, 30kg, 25kg och ner till 15kg.

Avslutade med att cykla lätt i 5min för att få ut slagget i benen, det var helt sinnes hur skakig jag var och jag känner hur träningsvärk jag kommer att ha idag och imorgon. Älskar den känslan! 😀

Blev tipsad om denna och jag sippade på den under hela passet trots att man ska ta den innan. Anyway, den är supergod! Funderar på att beställa hem ett flak med lite Nocco så jag har hemma. Man kan göra det >>HÄR<<.

Och naglarna har Linda på >>Miss Fancy<< gjort.

6 reaktioner på “Mördarpass för benen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *