Mitt vardagsrum, före och efter

Jag ska ta en powernap innan jag åker iväg på middagen men jag kände att jag måste verkligen visa er före och efter på lägenhet trots att allt inte är helt 100. Jag har så svårt att hålla mig när det kommer till sådana här saker så det kommer att bli fler sådana längre fram också. Men ja nu ska ni få se förvandlingen,

Nedan så kommer mäklarbilderna på lägenheten och sedan hur det ser ut idag. Kom också ihåg att mäklarbilderna är tagna på sommaren och mina under december så därför är dom extremt mycket ljusare, haha!

Det lilla som är kvar att fixa i vardagsrummet är ju att gardinerna ska sättas i en skena i taget och såklart inte vara för långa. Sedan ska en matta in under vardagsrumsbordet och det blir ungefär en sådan matta som jag länkat längs ner i detta inlägg. Sedan kommer taklamporna ska bytas ut till något lite mer unikt. 😉

Här har ni mäklarbilden. Hade jag sett den här lägenheten på nätet hade jag nog inte åkt och kollat på den. Men mäklaren ringde mig och sa att hon hade ett objekt som kanske skulle intressera mig så jag åkte dit och slog till.
Här har ni efter, ser ni vad mycket en platsbyggd bokhylla gör!? Den bygger inte så mycket utåt så rummet blir inte alls mycket mindre plus att jag får plats med så mycket grejer i underskåpen, dom är perfekta till att gömma saker i. Sedan kan man inreda genom att stoppa lite fina saker på hyllplanen.

Det är som jag tidigare nämnt @StylebyLojs som designat bokhyllan och Karlssons Golv & Badrum som byggt den. Som ni kanske också märkt är det flera som använder sig av Louise och det är nog för att vi alla älskar de platsbyggda bokhyllorna och tycker att hon har en väldigt bra smak. 🙂

Ni kanske kan skymta garderobsdörrarna lite i hallen, Louise tyckte att det var en smart ide att sätta lister på dörrarna samt måla dom i samma färg som bokhyllan för att det skulle bli en bättre helhet. Jag håller verkligen med!

Här är en till mäklarbild på vardagsrummet fast en annan (vid)vinkel. Ljust, öppet…kalt…
En varmare och hemtrevligare känsla. Här ser ni också att gardinerna är för långa men skenan ska upp i taket och sedan kan man anpassa längden.
Det är typ en sådan här matta som kommer in under vardagsrumsbordet. Den ska vara väldigt stor, den ska gå under soffan och nästan hela vägen fram till bokhyllan. >>Ni hittar mattan här<<.

20 reaktioner på “Mitt vardagsrum, före och efter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *