Min ytliga kväll och lunch med L´Orèal

Hej!
Alltså varning för att det här kommer låta väldigt ytligt men jag har haft en sådan perfekt egodag idag. Startade som sagt dagen med träning, sedan hämtade jag Stitch och tog en härlig promenad innan jag hoppade in och lät the magic happen. Jag packade in mitt hår, skrubbade hela kroppen och sedan när jag kom ur duschen epilerade jag bort allt hår på kroppen och den känslan är underbar för mig. Att vara helt len och slät och inte bekymra sig över hår någonstans, det är så bekvämt. Efter det så smorde jag in hela kroppen i Biotherms Oil Therapy Baume Corps så nu är jag mjuk, go och doftar så förbaskat gott. 😀 Efter det så fönade jag håret och lockade på det så nu är det fint ett tag framöver.

Jag tycker det är så viktigt att man sätter undan tid för att ta hand om sig själv. Det spelar ingen roll om det är 15min eller som i mitt fall ett par timmar haha för den viktigaste personen i ditt liv är du själv så se till att vara extra snäll mot dig. Okej? 😉

I fredags var jag på en lunch med L´Orèal, dom har kommit med så härliga nyheter att jag smäller av. Lina som jag är bloggande kollega till mig jobbar numera med dom och det var så kul att höra henne prata om märket för hon är så äkta och ärlig och därför blev jag extra inspirerad denna lunch. Så i veckan kommer ni att få läsa om nyheterna från L´Orèal. 😀

Nu ska jag åka och hämta en bordslampa som jag köpt från Flos, weii!

Kan ni gissa vem som åt av macaronerna när alla hade gått!? 😀 Lina visade hur man enkelt kan ta reda på vilken nyans man ska ha på sin foundation. Man lägger en kall, en neutral och en warm ton på käken. Efter några sekunder så drar man försiktigt ut dom med fingret och då kan man enkelt se vilken som bäst smälter in i huden. Jag kommer även visa detta under veckan. 🙂

8 reaktioner på “Min ytliga kväll och lunch med L´Orèal”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *