Min senaste vlogg

Varje måndag slänger jag upp en vlogg på min Youtubekanal och här kommer den senaste som är från träningseventet som jag hade tillsammans med Pischa och Bruce. Sedan på kvällen så åkte jag vidare på ett event med YSL och allt detta får ni se i klippet! 😀

3 reaktioner på “Min senaste vlogg”

  • anonym skriver:

    Vilken bra video. Oj vad jag gympan ute mycket. Även i ösregn på en midsommarafton. Vid vattnet så kul. Vad du blev fint sminkat. Ha en bra vecka.

  • Emma skriver:

    Hej fina bästa du ♡♡ jag skulle uppskatta några tips och råd från dig. 1. En bra Ögonkräm mot mörka ringar som inte är alldeles för dyr? 2. En bra kräm mot ärr/bristningar ? Eller finns det inget som funkar mot det? Och 3. Hur känner du ang att träna bröst med implantat? Jag har nämligen det och har aldrig tränat bröst pga jag tänker att dom kommer formas konstigt och att det skulle vara obehagligt att ta i med dom musklerna 🙂 tacksam för svar! / Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *