Min midsommar!

Innehåller adlink

Hallå! Hur har er helg vart? Min har vart den bästa på länge!

Igår var hemma hela dagen och jobbade. Lördagar är ju min lediga dag i veckan men jag kan heller inte bara skjuta upp saker som måste göras för då kommer jag behöva stressa ihjäl mig så jag jobbade på fast i ett väldigt skönt tempo och blev nästan klar med allt. Jag varvade jobb med lite promenader med Stitch, brydde mig inte ens om fotbollen då det känns ganska självklart att Sverige förlorar, tyvärr. Jag såg litegrann på slutet när jag kommit in från en promenad och efter det lagade jag en middag av lite rester som jag hade hemma. Satte sedan på Netflix och hade myskväll med Stitchan. Filmen slutade runt midnatt och då tog jag med Stitch ut och vi sparkade lite boll för att göra av med den sista energin hon hade och efter det gick vi och lade oss.

Jag vaknade runt 12:30 idag. Den senaste veckan har jag sovit 12h typ varje natt, det är helt sjukt. Jag känner mig dock fortfarande lite trött och seg om dagarna men inte lika stressad. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag i början orkade blogga 8(!!!) gånger om dagen, alla dagar i veckan, gå på alla dessa event, festa och träna.

Men nu till det som det här inlägget skulle handla om, nämligen min underbara midsommar. Det här midsommarfirandet kunde inte bli bättre! Jag och Daniel var bjudna till Beatrice och Niklas familj så vi tog bilen dit runt lunch och möttes av familjen utanför. Alltså dom är för underbara, den dagen jag skaffar familj så vill jag ha det som dom har. Dom är så fina och grymma föräldrar med barn som har en fantastisk personlighet, sådana förebilder! När vi kom in hade Beatrice stått och lagat mat, pyntat och gjort det midsommarfint. Jag och Daniel erbjöd oss hjälpa till men dom bara sa åt oss att ta det lugnt och njuta, Beatrice är magisk. Vi har lärt känna varandra bara på senaste tiden men det känns som om vi känt varandra så länge för vi har kommit varandra så nära. Hon känns som en syster för mig, förstår mig så väl och vet exakt vad jag behöver så jag mådde så bra av att vara där ute!

Beatrice är en riktig powermorsa, jag imponeras verkligen av hur mycket hon hinner med trots familj med man och två barn.
Så fina bordsdekorationer!
Jag tog med lite alkoholfritt mousserande. I min familj har vi aldrig festat till det på högtiderna med alkohol, jag har tex aldrig sett mina föräldrar fulla och jag har aldrig druckit i deras närvaro. Inte för att jag inte får utan det känns bara fel och det är jag ändå väldigt glad för. Visst har mina föräldrar druckit sin nubbe tillsammans med min farmor, tagit en julöl eller druckit vin till maten men det har aldrig gått så lång att jag sett dom bli fulla och tappa kontrollen. Det finns många familjer idag tyvärr där barnen får uppleva fulla föräldrar och jag personligen skulle aldrig någonsin utsätta mina barn för det! Hoppas att ni också tog det lugnt med alkoholen!
Jag och Daniel kände att vi var tvungna att lägga upp en fin bild till Instagram och det första jag tänkte på var att vi måste ju hitta en gärdsgård för man ska ju klättra över sju stycken sådana och plocka sju blommor på midsommarnatten. Och vi hittade en ganska nära Beatrice hus och fotade lite fina bilder. Nu glömde ju vi båda helt av att plocka sju blommor innan vi lade oss så tyvärr blev det ingen härlig dröm om någon karl, kanske lika bra då jag inte känner så stort behov av någon just nu! Haha!

Och många av er har frågat om klänningen och den är från Nelly.com. Dock är den två år gammal men ni hittar en liknande här- Klick!

Efter lunchen så gick vi ner mot sjön där vi brukar hänga dom gångerna vi besökt Bea och Niklas och tydligen så går ett litet tåg med människor dit ner samma tid varje år som en tradition, så vi hakade på.
Sedan blev det ju såklart dans runt stången så vi hoppade in i ringen och dansade till ”små grodorna, raketen” mm.
Söta Aprilia, jag dör! Hon är så charmig, bestämd och vet vad hon vill. Hon kommer bli en riktigt cool brud när hon blir äldre!
Geisha, Beatrice och Aprilia.
Daniel, underbara Daniel. Det är så fantastiskt att vi är vänner! Jag kommer ihåg när jag såg honom på Vakna med The Vocie och kände ”fan vilken härlig kille, tänk att få vara kompis med honom” och titta nu. Jag är så glad över att ha en så fin vän som han är, vi har upplevt så mycket tillsammans men Las Vegasresan är det starkaste minnet som jag har med honom. Det var magiskt!
Vi såg att Ellen och Niclas hade lagt upp en härlig bild vid midsommarstången och vi skulle försöka oss på en likadan. Det roliga är ju att både jag och Daniel vet att jag är mycket starkare än Daniel men ändå ville han försöka lyfta upp mig… det gick sådär haha!
Jag vet inte hur många gånger vi försökte oss på ett lyft och det slutade alltid med att Daniel tippade framåt.
Den enda bilden som blev lyckad och den blev ju riktigt härlig ändå! 
Aprilia, Bea, Daniel och jag. 
Sedan var det dags för tävling, man tävlade två och två och skulle kasta ett okokt ägg till varandra utan att det skulle gå sönder. Jag och Niklas var grymma på det, jag kastade och han fick vara den som tog emot. Jag var så nervös då jag är en sådan tävlingsmänniska. Det första jag frågade när dom sa att det var dags för tävling var ”hur mycket ligger i potten” haha. Men jag deltog även fast det handlade om äran, det är ju ändå riktigt kul med sådana här lekar man kör på högtiderna!
Daniel fick hålla min krans medan jag skulle köra mitt kast. Det här blev dock det sista kastet…
Det nådde nästan hela vägen fram och kraschade precis Niklas så det spratt ägg över hela hans byxa. 😀
Efter tävlingarna blev det en traditionell jordgubbstårta. Hur enkla dom än är att göra så är dom bland de godaste tårtorna, jag måste ha en sådan här på min födelsedag!
Från min Instastory när vi kör Raketen och när vi promenerar tillbaka från ängen.
Det var som sagt ett perfekt firande, vi satt länge sedan ute på deras terass och bara njöt, pratade om kärlek och livet. När klockan närmade sig 20 så började vi runda av kvällen, jag och Daniel hoppade in i bilen och skulle köra hem men vi gjorde en liten avstickare. Jag tog med honom till ett område som jag promenerade i väldigt mycket när jag bodde i Gamla Enskede, Skogskyrkogården. Vi spenderade en timma där, bara gick och gick och fortsatte att prata om livets händelser. Jag älskade att promenera där med Stitch för man får sådant lugn och det kanske låter hemskt att promenera i en kyrkogård men just Skogskyrkogården är så otroligt vackert och stort. Är man stressad är det stället man ska åka till för det är så fridfullt. En av de vackraste platserna i hela Stockholm!

Efter det så åkte vi förbi 7 eleven för lite godis och sedan åkte vi hem till Daniel och kollade på KUWTK. När klockan närmade sig midnatt körde jag hem och lade mig. Det var en så bra dag och ännu en gång, jag är så tacksam över människorna i mitt liv. Och även fast jag har mina upp och nedgångar i livet så är jag så glad för att jag får vara jag och vara med om det som jag är med om just nu!

13 reaktioner på “Min midsommar!”

 • Krista skriver:

  Helt underbar bild den på Skogskyrkogården. Tack för tipset också, ska ta mig dit o promenera nån semesterdag ☀

 • Louise skriver:

  Underbar klänning! Synd att den är slutsåld den i länken såg ju helt annorlunda ut 🙁
  Ser riktigt härligt ut ditt midsommarfirande! Tårta e så gott.
  Vad har hänt med den andra Beatrice du hängde så mkt med förut? Henne ser man aldrig i bloggen mer.

 • Tove skriver:

  Asså såg precis klippet med Martin Björk..vad har hänt med dig? Har du ingen integritet? Eller har man bara haft fel uppfattning hela tiden..☹

 • Josefine skriver:

  Låter som en bra midsommar 😊🌸

  http://nouw.com/sjosefine

 • Mimmi skriver:

  Vaaaah? Måste stich vänta tills klockan är över 12 på förmiddagen för du går ut med henne? Du skrev att du sov tills kl 12.30?!! 😦

  • Annica Englund skriver:

   Jag var ute en snabbis runt 7 då hon pep så hon fick kissa sedan lade vi oss igen.

  • Therese skriver:

   Är en hund kissnödig och inte får gå ut, så kissar den ju inne… Så jäkla korkad kommentar, klart Annica går ut med Stitch när hon är kissnödig!! 🤦🏼‍♀️

 • sarah skriver:

  Jag tycker du var jätte rolig med Martin Björk man förstod att du svarade med glimten i ögat så kul att du bjuder så mycket på dig själv. Om du är ute med Stitch vid midnatt så klarar ju hon sig tills du vaknar dumt att kritisera när du visar att hon är allt för dig. men undrar om du träffade henne på midsommardagen för hon verkade vara på samma firande? Ville hon följa med dig då om du såg henne eftersom du har henne mest kan jag tänka mig att hon gillar dig allra mest? Du är alltid lika vacker vill med börja träna regelbundet som dig du är ju så stark!

  • Annica Englund skriver:

   Ja jag driver ju mycket såklart, många kanske inte fattar min ironi 😀

   Jag vaknade runt 7 att hon pep så vi sprang ut en snabbis och sedan somnade vi om till halv ett.

   Hon var med Marro under midsommaren. Hon gillar oss båda lika mycket 🙂

 • O skriver:

  Den sista bilden på dig är verkligen VACKER Annica <3

 • Annika skriver:

  En riktig midsommar det där!!
  Vi var på landet med en annan familj och det regnade ta mej f-n mer än det var uppehåll hela dagen och kvällen. Tur att vi kunde sitta under tak med en brasa i gång. Körde lekar när det var uppehåll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.