Min midsommar!

Oj vilken brutalt rolig helg jag har haft, helt flippad, galen och superrolig! Detta var den roligaste midsommaren jag någonsin firat! Dagen började med att vi tjejer tränade lite och efter det så var det bara att hoppa in i duschen och förbereda sig för midsommarlunchen. Vi sminkade oss, lockade hår, satte lösfransar ja hela baletten för att känna oss fina och grabbarna drog på sig skjortorna. När vi satt oss till bords så var det till att sjunga snapsvisor och göra dessa typiska midsommargrejerna. Förut har jag liksom inte uppskattat det till nu för vi hade det så himla roligt!

Efter lunchen så åt vi traditionell jordgubbstårta och körde beer pong, blandade drinkar, lekte lekar som irländsk julafton, springa med en citron under hakan, en gurka mellan benen, spelade bra musik och dansade sent in på natten. Måste även tillägga att vi tjejer vann alla tävlingar! 😉

Alltså att hyra hus med sina vänner under en helg, det var det bästa för mig på väldigt länge! Hoppas att ni också haft en grym midsommarhelg!

Snapsvisor till lunchen. Vi hittade en fästing på stackars Duchess.Doppa pennan i flaskan. Ja innan läggdags blev det lite snurra flaskan där Åsa åkte på att käka en lime.
Och Martin skulle tugga i sig Brieosten. 😀En grym midsommar med det här härliga gänget! 😀

4 reaktioner på “Min midsommar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *