Min lägenhet är till försäljning


Vi är framme i Karlstad och resan gick hur bra som helst förutom att jag blev så illamående efter att vi stannat och ätit. Så efter stoppet fick Xenia köra medan jag satt och jobbade och då plingade det till i min telefon att min lägenhet låg ute till försäljning.

Ni har förmodligen sett en hel del från lägenheten eftersom jag fotat och filmat en hel del därifrån men ni kan se fler bilder samt all info på länken nedan.

SE LÄGENHETEN HÄR!

Det känns lite konstigt att den ligger ute till försäljning eftersom jag tycker om den så pass mycket och jag kan inte ens se framför mig hur jag skulle kunna flytta från Xenia. Alla våra mysiga kvällar i parken nedan för oss, morgonkaffet på balkongen och badstunderna nere vid Fredhällsklipporna.

En bit av mig känner att det hade vart nice att sälja men blir det inte som jag tänkt så är inte det hela världen. Jag har ju inte ens hittat något som jag vill köpa trots att jag suttit på Hemnet hur mycket som helst, inget har liksom fallit mig i smaken förutom den nyproduktionen jag tittade på som tyvärr blev svindyr tillslut.

Men vi får se hur det blir efter visningarna som är nästa vecka om det är dags för mig att kolla efter något nytt eller om jag får stanna kvar på Kungsholmen ett tag till. 🙂

19 reaktioner på “Min lägenhet är till försäljning”

 • Nathalie skriver:

  Hur fin som helst!!! 😍 Vad kommer det sig att du vill sälja? Kram och go fredag!

 • Therese skriver:

  Förstår inte varför du ska sälja den lägenheten den va ju snygg ju =) ser väldigt trivsam ut =)

 • Johanna skriver:

  Lägenheten är så fin! En fråga! Jag kanske har missat om du har skrivit om det, men kommer du att börja med Youtube igen? 🙂

 • StrongMama skriver:

  oh my vad snygg lägenheten är !!
  Men då blir jag väldigt nyfiken på varför du ens vill sälja, det låter inte som att du är helt inne på att vilja sälja?
  Lever inte du drömlivet just nu när du har din bästa vän så nära dessutom?
  Dela bara med dig om du vill så klart.
  Kram och trevlig helg. <3

 • anonym skriver:

  Den är så liten. Jag har en stor tvåa skulle inte kunna ha mindre. Vill helst ha en trea.

  • Annica Englund skriver:

   Ja man får inte så mycket när man bor i Stockholm. Hade haft en palats i Östersund för samma pengar som jag ska köpa för nu 😀

 • ka skriver:

  Förstår att många vill sälja nu, för räntorna har varit historiskt låga historiskt länge, men nu kommer ju räntorna att gå upp plus amorteringskravet, det blir dyrt för väldigt många som satt sig i en sådan skuldfälla.

  • anonym skriver:

   Japp tyvärr knepigt för dom som köpt nya lya. Usch vad dyrt det är med lägenheter i Stockholm. Crazy.

   • ka skriver:

    Ja håller med, helt sinnessjuka priser i Sthlm, dessutom är det ju oftast gamla hus och skabbiga lägenheter, där man måste börja med att riva ut allt gammalt skit o ta ytterligare lån för att renovera, o stambyten dessutom blir svindyrt. Om föreningarna sedan går i konkurs så får man ju inte ut ett öre för lägenheten, då tar banken lägenheten så står man där med flera miljoner i skulder istället.

    För 3 mille så får man ju för fasen en stor lyxvilla med sjötomt i en mindre stad, som dessutom är bättre för barn att växa upp i än Sthlm.

    • Annica Englund skriver:

     Gud jag pallar inte med att renovera igen. Jag vill hitta en färdig lägenhet 😀

     I know helt galet vad man kan få för pengarna någon annanstans 😀

   • Annica Englund skriver:

    Ja det är sjukt dyrt…

 • Lindstromsgarden skriver:

  Waaow, vad roligt att du ska sprida dina vingar. Lägenheten är så himla fin. Dock saknar jag inte alls lägenheten jag bodde i innan. Det är så skönt att få bo i hus, pyssla en massa sen att ha en trädgård.. Det är så underbart, speciellt att slippa grannar! Men hoppas nån kärleksfull person hittar sitt hjärta där, verkligen super mysig. Sett så fin ut i dina vloggar med!
  Kram!

 • Amanda skriver:

  MAGISK lägenhet! Även om marknaden är som den är just nu, sticker den här verkligen ut såpass att jag tror du kommer kunna göra en bra affär. Ser fram emot att följa hela sälja-köpa-nytt resan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.