Min helg i Östersund

Nu är jag hemma! Det är väldigt blandade känslor då jag vill komma hem till mitt egna hem, jag vill bara att detta ska vara över… Men jag biter ihop och gör sådant som är roligt så ikväll ska jag möta upp Bea för lite bio.

Helgen har vart så rolig. På fredag kväll åkte jag in till Helena som har nyligen köpt sig ett magiskt hus, jag tappade hakan när jag fick se det. Alltså tänk vad man får mycket för pengarna i ÖSD jämfört med Sthlm. Vi bestämde i alla fall oss för att dra ut men nyktra, så vi tog bilen till Marité för att dricka alkoholfria drinkar. Vi satt vid vårt bord, tog bilden ovan och efter det så flockades det människor runt vårt bord. Alltså det var helt sinnes, vi satt och njöt, pratade och sedan satt 18-20 åringar runt hela bordet så vi fick dra upp snittåldern lite. Några grabbar ville bjuda på drinkar men jag sa att vi kunde betala för oss själva och beställde in massa shottar till mig och Helena, alkoholfria. Haha dom fick sig en rejäl chock när vi satt och shottade som ingenting, shot efter shot drog vi i oss och skrattade så mycket åt att dom trodde vi pallade så mycket sprit när allt bara var en god blandning av citrussaft typ. 😀 Runt 1-tiden drog vi hem, det var en kul utekväll med Helan och det är typ bara henne jag gör sådana här knäppa saker med men fan vad kul jag har med henne. 😀På lördagen åkte jag till mamma, vi tog en härlig prommis med hundarna och släppte dom lösa så att dom fick leka av sig. Sedan gick vi hem till henne, fikade och pratade om kärleksrelaterade saker. Det var så skönt att hänga med mamma igen!På kvällen åkte jag tillbaka till pappa och Ann-Marie igen för att grilla och sedan ha en mysig filmkväll. Dock var sällskapet tröttare än mig och somnade efter halva filmen, haha.:DIdag var det dags att åka hem, mitt plan gick strax innan 11 så pappa körde mig. Vi svängde förbi mamma och min farmor så att jag fick säga hej då innan vi åkte ut mot flyget.
Jag fick lite äppelbitar, kaffe och choklad på planet så Stitch fick smaka lite äpple hon också.
Det var väldigt få som åkte idag så det var väldigt lugnt och skönt.Jag kunde jobba helt ostört och Stitch sov mesta delen av resan. Ännu en gång, hon är så himla lättsam att ha med sig. Anpassar sig så lätt min lillskrutt.
Stockholm!Det kommer att dyka upp en vlogg nästa söndag från min helg i Östersund. 😀

27 reaktioner på “Min helg i Östersund”

 • anonym skriver:

  Kan du kanske bo hos en kompis till du får din egen lägenhet. Jag skulle göra det. Kul att få se bilder på hundarna och vilket toppen väder. Bra!

 • Anonym skriver:

  Jag tänke lika som Anonym, har du ingen kompis du kan bo hos, ni har ju bott ihop så länge och ni har flera rum
  så ni kan ju bo i ett var, sälja lägenheter och köpa kan ta lång tid och det är ju lite fel årstid(semestertider), du har så
  bråttom med det du gör och skriver på bloggen, ha det privata för dig själv allt löser sig till det bästa!

 • anonym skriver:

  Det är hennes blogg hon får skriva vad hon vill även om det är privat eller annat. Vi är många som gillar din blogg. Ta hand om dej.

 • Jag skriver:

  Du måste vara en stark människa som tacklar detta så bra. Men precis som dom skriver ovan är det inte ganska ovanligt att bo ihop nu? Blir så onödigt tungt. Ni båda har ju mycket kompisar .

  • Annica Englund skriver:

   Jo det är jobbigt men jag jobbar ju hemifrån så detta blir väldigt jobbigt.

   • Anonym skriver:

    Det är ju lika mycket hans lägenhet, kan du inte hyra på något vandrarhem, du skrev att ni var bästa vänner
    och att du alltid kommer att älska honom jag förstår inte problemet, det är väl lika jobbigt för honom, han är ju
    borta på dagarna och sedan tränar han, och efter det fat ju du bort för det mesta så ni ses ju inte så mycket
    jag står inte på någons sida men så tycker jag!

 • emblas.se skriver:

  Så härliga bilder! Skönt att ta igen sig kan jag tro <3'
  kram
  Emma

 • Anni skriver:

  Jag vet inte om du och Marcelo är sams men kan inte han flytta hem till sina föräldrar? Jag förstår att det måste vara jobbigt för dig att ni bor ihop.

  • Annica Englund skriver:

   Jag håller med.

   • Anonym skriver:

    Det gjorde han förra gången. Lägenheten är ju också hans eller ?? Bara för att Marcelos föräldrar bor i Stockholm ska han flytta dit ….. kanske inte bara är att göra det. Vardagarna är han ju på jobbet under dagen. Tränar efter det.

    • Annica Englund skriver:

     Ja precis men man måste ju försöka att lösa detta på bästa sätt och i vårt fall vore det bäst eftersom jag jobbar hemifrån och har ingen släkt/ familj som jag kan bo hos. Det går inte bara att flytta in hos vänner bara sådär…

     • Anonym skriver:

      Men det är bara självklart att det går till Marcelos föräldrar ??? Det är hans hem också men det kanske inte räknas. Klart du tycker det är bästa lösningen som kan bo kvar

 • L skriver:

  Snart har du ditt eget och kan börja om och få ett fantastiskt liv med allt du byggt (arbetat) upp.

 • Anonym skriver:

  Varför ska Marcelo flytta för att han har sina föräldrar och släkt i Stockholm, han jobbar ju på dagarna
  och ni är ju bästa vänner, och du älskar ju honom fortfarade har du ju skrivit, det är ju lika mycket hans lägenhet
  jag förstår att du är besviken på honom men han tyckte kanske det var bäst som det blev!

  • M skriver:

   Är väl enklast för Annica …… hon kan bo kvar i lägenheten, hon har Stitch samt bilen. Kan i lugn och ro leta lägenhet. Sen att Marcelo också kan tycka det är jobbigt att flytta runt är ju inte viktigt. Han fick bo hos sina föräldrar förra gången. Då sålde Annica möbler och gjorde om som hon ville ha det. Bara för att han har föräldrar och släkt i Stockholm är ingen självklarhet till att bara flytta in. Skulle verkligen vilja läsa hans version av allt detta. Han lämnas ut hur som helst i denna blogg. Vill man ha respekt från någon ska man fasiken visa det tillbaka också….

   • Annica Englund skriver:

    Förstår ni inte alls vår situation? Det är klart att jag hade flyttat till mina föräldrar om jag hade haft dom här för dom ställer alltid upp, precis som Marcelos föräldrar. Jag jobbar hemifrån, jag har min bil, jag tar Stitch på dagarna det är klart att det blir lättare om jag bor kvar här till vi sålt och han flyttar dit ett tag och detta är något vi båda kommit överens om! Så tro inte att jag gör detta för att vara elak, jag försöker att underlätta för oss så mycket det går för fortsätter vi att bo tillsammans kommer vi går varandra på nerverna och vi kanske inte kan vara vänner längre.

    • anne skriver:

     Jag blir så förbannad när du ska få sitta och försvara dig och eran situation. En del är så respektlösa i sina kommentarer.
     Det är väl klart som fasen att man vill underlätta hela situationen. Somliga borde tänka till både en och två gånger innan de skickar sin kommentar.
     Hoppas bara att ni, du och Marcelo, inte tar vid er allt för mycket av de värsta påhoppen. Och att allt löser sig till det bästa.

     • Anonym skriver:

      Var måste hon skriva om sina problem, M gör ju inte det han gör helt rätt, han kan ju få bo på annat håll hur
      många månader som hells det är ju fel tidpukt att sälja lägenher nu (semestertider)
      Tycker inte alls det är något fel på kommentarerna, han kanske inte kan bo hos sina föräldrar de vet ju ine vi, Hoppas hon slutar ,
      hon jobbar ju hemifrån därför ska hon bo kvar han är ju borta på dagarana förstår inte problemet!

 • Kosan skriver:

  En kompis till mig undrar om du har något tips på bra övningar om man är gravid i 6 mån.
  T

 • Anonym skriver:

  Du kanske kan flytta till Östersund några månader, skulle verkligen vilja höra M version av detta, för att inte han flyttar
  så kanske ni inte kan vara vänner, ni ha varit ett par i 5 år det är ju hemskt att ni inte kan vara överens, jag tro du får bita i hop Annica
  du bestämmar inte allt tycker det verkar som så, när ni hade paus i okt sålde du möbler och köpte nya och skev mitt och jag gör
  och min lägenhet, det tycker jag inte var roligt att läsa!
  Då får ni gå varann på nerverna för att inte han kan flytta, om jag var M skulle jag bott kvar A får väl flytta den hä gången!
  Du kan ju ta in på hotell!

 • anonym skriver:

  Det är många bloggare som flyttar isär, punkt slut. Livet går vidare. Men här handlar det om att bloggarna skall växa.
  Varför skall det vara så krångligt mellan det här paret. Hur svårt kan det va.
  Hela bloggen handlar om det.

  • Anonym skriver:

   Håller med dig om A sluta och skriv hur M är och tycker att han ska flytta och allt möjlig,
   håll privat livet utanför bloggen men hon kan inte låta bli därför blir det så här!

 • Linnea skriver:

  Men ursäkta … ni skriver att hela hennes blogg handlar om deras separation 😮 Det är ju ni som kommenterar här som tar upp det hela tiden, sen försöker A svara så gott hon kan. Det här inlägget handlade om hennes semester i Östersund . Det spelar ju ingen roll om hon skriver om smink eller träning, ni gnatar på om samma ändå . Allting ordnar sig till slut, fast det kommer ta tid, blir ju inte bättre när det hela tiden tas upp . Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *