Min galna helg, jag älskar singellivet!

Sitter hemma hos Daniel nu igen efter en drömmig eftermiddag. Wow vad jag älskar mitt liv, jag älskar oss. Så mycket som vi skrattat under brunchen på Mr French när vi snackat om gårdagen som för övrigt var magisk och så även fredagen. När jag inte uppdaterar min blogg så kan ni ju alltid kolla min Instastory eller Snapchat för där kommer det ju upp lite spontanare grejer. Men okej jag ska försöka att berätta om min helg så bra som möjligt för att ni också ska förstå hur kul den var.

På fredagen så hade Hoss Sthlm ett event med Glitter så jag och Daniel åkte till Publico för middag innan vi tog oss till Anglais där en buss väntade. Vi åkte till en lokal på Kungsholmen, möttes av bra musik och berg med smycken som man fick plocka på sig. Jag var inte jättetaggad på kvällen så jag var nära på att åka hem strax innan 23 men sedan så totalvände det. Jag och Daniel skulle göra kompistatueringar men det var bara han som hann sedan drog vi till Wall och mötte upp några vänner och festade till stängning. Här tänkte jag också åka hem men resten ville till Spy Bar och jag var inte så svår att övertala. Här träffade vi upp ännu fler vänner och runt 4 skulle alla hem inklusive jag men då övertalade Sara Jönsson mig att stanna till stängning. Sagt och gjort och nu när klockan var 5 så var det väl ändå dags att åka hem? Nej Annica och Sara hoppade in i en taxi med fyra snubbar och drog på efterfest. Drack lite margarita och dansade hemma hos en av dom till klockan blev halv 7 tror jag och då bestämde vi oss för att knata hem. Vi gick barfota runt på Kungsholmen med döda telefoner och letade taxi och tillslut hittade vi en och kvällen/ morgonen slutade 7.30 då hoppade jag i säng. 😀

Okej då tar vi lördagen. Jag och Daniel åker till Mr French 20.00 då Keela bjudit in oss på middag. Vi möter upp ett härligt gäng tjejer, äter middag och sedan slår hela stället om till nattklubb och vi dansar loss. Jag kan bara säga såhär; har man bord på ett ställe så flockas folk som gamar över kadaver och denna gång var det massa killar som hoppade upp i sofforna och omringade oss, dom drog av sig tröjorna och hav oss lapdance efter lapdance, haha det var så galet. När Mr French stängde åkte vi till ja gissa, precis Wall. Och jag har nog aldrig fått så mycket ragg som jag fick denna kväll, jag kände mig så snygg och dansade loss och hade det verkligen så kul. 🙂

Det var en kille som jag fastnade jättemycket för. Hans polare snackade med Daniel och under tiden så dansade vi två och han var så snygg att jag smäller av. Vi skrattade hur mycket som helst och han hade så fint leende, han höll, det sprudlade massa energi, han höll om mig vi hade det riktigt kul ihop. Men sen smet jag på toaletten och när jag kom tillbaka så var det så smockat med folk så jag hittade inte honom igen… Så här kommer en efterlysning: Ca 180, ljus, beige vindjacka tror jag med camomönster, han hade keps och ryggsäck och grym på att dansa. Jag är så arg på mig själv att jag inte tog hans nummer så nu måste jag gå ut varje helg för att se om han är där. Attans då. Hahaha!

Okej såhär i text kanske inte kvällarna lät så roliga men fasen vad jag hade velat ta med er ut någon gång med mig och Daniel för vi har legendariska kvällar ihop. Som jag skrev i början, jag älskar mitt liv just nu. Det är så kul, crazy, äventyrligt och jag har aldrig vart såhär taggad på livet någonsin. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här för jag älskade att vara i ett förhållande men som jag älskar singellivet!

19 reaktioner på “Min galna helg, jag älskar singellivet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *