Min dag i bilder

img_8230Jag har precis kommit hem från ett Work Out Party med Self på Clarion. Fan vad kul det var, jag går hellre på denna typer av fester än event alltså. Vi tränade till partymusik, det var ballonger och sedan shottade vi BCAA och åt bars i baren när träningspasset var över.

Annars har jag vart på ett möte med BRUCE, den här appen som jag tycker är så jäklarns bra. Jag mejlade dom och ville vara ambassadör för att jag tycker att den är så bra så idag hade vi möte och planerade lite och framöver kommer jag eventuellt att hålla ett event med dom där jag får bjuda in er att testa på lite olika träningspass med mig med appen. Hur kul!?img_8231Stitch var även med mig på mötet. Hon är så lättsam att ha med överallt och hon gick så bra i koppel inne i stan idag att jag blev chockad. Stannade inte för att lukta på andra hundar eller människor som gick förbi utan hon gick snällt bredvid mig hela tiden. Under mötet låg hon även i min jacka och tuggade på ett tuggben och sedan efter mötet när vi hoppade in i bilen och jag skulle lägga ner henne i hennes väska så däckade hon på två röda på sätet bredvid. Lillan. Men hon åkte inte såhär utan jag bäddade om henne i hennes bilväska, såklart att hon också måste åka säkert. 🙂
img_8233När vi kom hem möttes vi av tre bud varav ett var svinhäftigt, jag som älskar äventyr och utmaningar. Jag kommer att visa er det imorgon och det andra är pressprover som jag ska testa och se om det är något jag kan rekommendera er.
img_825919:30 mötte jag upp mina brudar på Clarion i Skanstull för träningseventet med Self. Det var verkligen så kul, så svettigt och jobbigt. Jag blev grymt svettig och min kropp fick kramp och mjölksyra ganska snabbt efter gårdagens hårda pass med WörkOut.
img_8257Åsa, Pischa, jag och Marjorie= LOVE <3

5 reaktioner på “Min dag i bilder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *