Militärträning i Portugal

IMG_8618Fotograferingen idag gick jättebra trots att Stitch helt plötsligt fick massa energi och det enda hon ville var att springa omkring. Vi hann få en hel del bra bilder och jag tror vi var klara redan efter en timma, boyaa!

Jag tog en prommis på eftermiddagen och köpte hem lite thaimat så jag har precis mumsat i mig det och ska ta mig iväg på >>WörkOut<<

Jag har väldigt många bilder kvar från Portugal och jag tänkte visa er lite från lördagen när vi var iväg på polis-/militärträning. Vi var alltså med Portugisiska poliser och snipers, fick köra hinderbana, skjuta lite och avsluta med ”the main challenge” som var en hel del löpning i terräng och vada i vatten i typ 20min. Sådant som jag älskar att göra med andra ord och såklart vann mitt lag. Såhär är det att jag hatar att förlora, det är okej om man bara lattjar litegrann men här så triggades jag verkligen igång och kände att mitt lag måste vinna så det var ett perfekt avslut på träningsresan till Portugal! 😀

IMG_8621miliatär portugalTill vänster ser ni en byggnad där lagen behövde bära upp säckar som vägde totalt 120kg tillsammans, fem våningar upp. Det var ruggigt tufft. Och i ”bassängen” till höger avslutades ”the main challenge”, man var alltså tvungen att hoppa i.
IMG_8625Andreas alltså, linslusen. Varje gång jag frågade om hjälp att fota så hittade jag denna typen av bilder på kameran. 😀IMG_8629Vinnarlaget med coola snipers.IMG_8601Efteråt blev det lite snacks på bussen hem.IMG_8612I väntan på lunchen så körde vi lite acroyoga och ser man den här bilden kanske man tänker ”åh gud så bra dom är” men i själva verket höll Pischa och Jonna i våra fötter, vi räknade till tre och dom sprang ut ur bild. Sedan ramlade vi. 😀
IMG_8611Söta Sara och resten av gängen i väntan på mat. 🙂IMG_8613Anna-Sara och jag. Det ni inte vet om den här tjejen är att hon är tvåbarnsmamma och superwoman samtidigt. Och har en kropp som en 20-åring!

2 reaktioner på “Militärträning i Portugal”

  • Daniella skriver:

    Hej hej igen jag vet att jag frågade dig om du hade gjort läppar och hur mycket du hade lagt i och du svarade snällt sååå tusen tack =).Men nu kommer en fråga till undrar var du gör dina läppar och vad priset ligger på Med vänlig hälsning Danielle

    • Annica Englund skriver:

      Jag gjorde mina hos Madde på Alers plastikkirurggruppen på sabbatsbergs sjukhus för ca ett år sedan. Det kostar ca 4000kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *