Middag med vänner

Hallå!

Jag, Daniel och Xenia är på Paradiset på Mariatorget och äter lite innan vi ska iväg på ska Katy Perrys konsert, det ska bli så kul! Och efter konserten så ska vi se sista avsnittet av Ex on the Beach.

Igår kväll så var jag och Daniel bjudna till Beatrice på lite middag. Jag var så trött igår och ville bara vara hemma men sedan när jag fick höra pool, chill och middag så hoppade jag in i bilen och åkte iväg.

Vi kom fram och wow vilket ställe. Även Ellinor och Jimmy var där såendet var den skönaste lördagen på länge.

Jag fick lägga mig på enhörningen i poolen med chihuahuan och bara njuta medan Bea fixade allt runtom, Ellinor lekte med barnen, Daniel solade, Niklas och Jimmy körde motorcykel. Det var så skönt, välbehövligt och jag mådde såååå bra!

Efter någon timma gick vi alla upp till köket, dansade loss med barnen till bra musik innan vi satte oss till bords för att käka.

Efter middagen så bestämde vi oss för en kvällspromenad, det var så mysigt. Jag kände mig så hemma. Alla gick i myskläder ner mot sjön för att låta hundarna bada och barnen fick gunga lite. Det var en fantastiskt sommarkväll med härliga vänner och det var det bästa valet den dagen att åka dit och bli ompysslad. Beatrice och Niklas är helt fantastiska och har en underbar familj, så inbjudande och omhändertagande. Jag ser verkligen fram emot fler sådana här sommarkvällar, dom är så välbehövliga och värdefulla. ❤

Niklas och Jimmy på väg tillbaka från motorcykelåkandet.
Niklas och Jimmy.
Lite dans med Aprilia.
Vi bondade verkligen, tänk den dagen jag har min egna unge. 😍

4 reaktioner på “Middag med vänner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.