Mer okej med manliga strippor?

img_7347Igår var jag på Chippendale med mina damer Åsa, Pischa och Marjorie. Först så åt vi lite tapas på söder innan vi knatade till Göta Lejon där hela lokalen var proppad med taggade kvinnor och även en del män. För er som inte vet vad Chippendale är så är det en show med vältränade män som showar i Magic Mike-stuk. Jag visste nog inte riktigt vad det var förrän showen drog igång. Jag kände hur mina kinder började brinna och jag var säkert lika röd som en brandbil för jag blev så generad, likaså mitt sällskap. 2,5h med dansande män i outfits och det blev mindre och mindre kläder och tillslut så stod dom helt näck på scen med endast handen som täckte paketet. :O

Men vi hade det roligt, det går liksom inte att ha det tråkigt när vi umgås. Vi skrattade ena stunden, gömde oss i våra händer den andra,  rätt vad det var stod vi upp och sjöng till Backstreet Boys och sedan fick Pischa sig en lapdance och vi alla blev så chockade. 😀

Jag tänkte också lite på hur ”okej” det är att vi tjejer tittar på denna typ av show, men hade det var tjejer som uppträtt och killar tittade på så skulle det kännas så fel… Jag sa det även till Marcelo att hade han gått på något sådant här hade jag nog känt att det var opassande medan dubbelmoralen jag går själv. Förstår ni hur jag menar?

Detta är inte alls på något sätt ett provocerande inlägg utan jag vill bara höra vad ni tycker och tänker. Vad är det som gör att det är mer okej för oss tjejer att gå och kolla på killar men inte tvärtom?

Jag kände i alla fall efter den här showen att jag ville hem och göra om mitt kontor till ”röda rummet” och leka 50 shades med Marcelo, bara det att jag skulle få agera Mr. Grey, haha! 😀img_7326 img_7327 img_7333 img_7343

3 reaktioner på “Mer okej med manliga strippor?”

  • Anne skriver:

    Tycker inte det är något fel att gå och titta på lite lättklätt underhållning. Varken för killar eller tjejer.

  • Lotta skriver:

    Ja, manliga strippor är verkligen helt rätt i tiden ! Och mycket större utomlands än här. Chippendales känns lite söndagsskoleaktigt, det finns grupper som visar betydligt mer och där tjejerna festar o tar för sig rejält ! Dancing Bear från Australien är en personlig favvo, älskar klippen från deras shower. Grymma partyn o atmosfär !! 🙂

  • Tommy skriver:

    Hej! Tipsar om ett alternativ till manliga strippor: en naken servitör till möhippan eller tjejmiddagen. Blogg med mer info: slaventommy.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *