Maybelline Master Ink Matte

IMG_8789
IMG_8791
Namnlös
IMG_8790

Herregud! Jag har vart vaken nu i 29 timmar, hela död i skallen men min makeup ser inte så pjåkig ut. Alltså vilken natt det vart. Har ni tittat? Jag tänkte göra det när jag kommer hem men först blir det många timmars sömn så är jag inte så aktiv idag vet ni varför. 😉

Trots att jag vart vaken så länge så kommer ändå ett skönhetstips upp och idag är det faktiskt en eyeliner från Maybelline. Jag älskar att kunna tipsa om produkter som är något billigare men ändå bra och denna eyeliner är en sådan produkt. Otroligt lätt att måla med, den glider lätt in mellan fransrötterna, ger bra med färg och linjen blir väldigt jämn. Man får även till vingen väldigt spetsig vilket kan vara lite tricky. Denna eyeliner är matt också och som ni kanske förstått nu så älskar jag matt makeup. 😉

Pris: ca 90kr

18 reaktioner på “Maybelline Master Ink Matte”

 • Anonym skriver:

  Ha en bra dag 🙂

 • Camilla skriver:

  Jag såg er i huset. Tittade hela tiden mellan sju och elva ungefär. Sen la jag mig och idag har jag suttit och kollat på klipp från natten 🙂 Så sjukt modiga ni var! Jag skulle ha dött! Jag är både intresserad och lockas av ”det okända” och är jätterädd för det samtidigt. Jag gillade det han berättade om ditt liv. Det ser ju ut som du har ett fint liv framför dig 🙂 Tack för en underhållande natt 🙂

  • ... skriver:

   Om Annica har ett ”fint” liv framför sig får vi val hoppas,men att tro vad ett medium sager ar ju bara löjevackande.Dom anvander sig av ”cold reading” dvs att få ur en manniska information utan att personen ar medveten av det…Annica ar tydligen valdigt latt att ”lasa av”….. =D

 • Anonym skriver:

  Blev det ingen Dubai resa med Daniel visst var det i helgen eller har jag fel

 • Sverre Helgøy skriver:

  Det var vakkert sminkat, og vakre øgen 🙂 Ha en fin helg 🙂

 • Anna skriver:

  Hej!
  När annonserar du ut vinnaren till locktången? 🙂

 • Åh! Jag köpte en igår, från Wet n wild på Ö&B för typ 60 spänn bara för att ha något på halloweenfesten imorgon, men så visar det sig att det är den bästa eyeliner jag någonsin haft 😀 Haha snacka om lycka ;D Den där såg ju också jättebra ut!

 • vart kommer jackan ifrån som du hade på spökspecialen??
  Monclear? men vart? modell?

  fin blogg, är ny läsare 🙂

 • Nellie skriver:

  Jag såg på spökspecialen från klockan 19 till ungefär halv 5, och jag såg försnacket också. Jag var skiträdd när jag såg på det men det var jättekul och spännande! Ni var så modiga! Jag hade fått panik asså! Ska se resten sen när hela spökspecialen har kommit ut på aftonbladet. Hoppas det blir en spökspecial varje år! 😀

 • Emma skriver:

  Såg en bild på dig och Aina som hon la upp på instagram där du har en så fin jacka på dig. Vart är den ifrån? Verkligen superfin!!

 • Pernilla skriver:

  Jag såg från 19-02.30! så coolt att se, rös i hela kroppen när ni pratade med andarna. Kunde ej sova med båda ögonen stängda kan jag säga dig haha.. fyfan va rädd jag var för att sova :O skit läskigt att se, verkligen. Love u

 • Jag är totalt dunderdålig på att få till ”vingen”! Kan du kanske ge något tips? 😉

 • L skriver:

  Jag satt uppe och kollade till halv 5 kanske, fast jag bara hade planerat att se en liten stund hehe. Sen vart jag så jäkla trött så jag kunde inte konsentrera mig så då gick jag och la mig. Men fick sen tyvärr ligga resten av natten och skaka utav och vrida mig i frossa pga av feber 🙁 , urs! . Vill gärna se fortsättningen på eran natt sen

 • ISA skriver:

  oh, den såg mycket bra ut du! smidig att använda 😀

 • maria skriver:

  ja jag har titta först kollade jag på försnacket sen när ni var i huset hela tiden

 • Emma skriver:

  Hej Annica, tänkte bara höra med dig om du har något bra tips om en bra täckande foundation eller puder? Gärna som täcker mina fräknar så mycket som möjligt och ser så naturligt ut som möjligt. Tacksam för svar, skitfin blogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.