Matta nudes och en present till mig själv

Jag sitter i bilen och är på väg hemmefter en trevlig eftermiddag. Jag har unnat mig själv och vad kan ni se antingen på min Snap eller Instastory.

Sängen har fortfarande inte kommit. Bring transport missade att min säng var i lastbilen, så pinsamt dåligt. Inte nog med att den är en vecka sen dom missade en stor jäkla kontinentalsäng i lastbilen. Så ikväll tar jag in på hotell inne i stan för imorgon åker jag till Malmö. Det blir en spontanare ner till mina underbara vänner, det blev alldeles fort kort visit sist och den här gången åker jag tåg ner därför tänkte jag hotell i stan. Skönt att bara kliva upp, äta frukost och gå till tåget. 🙂

Hallå kolla in mina naglar som Linda på >>Miss Fancy<< gjorde sist. Jag ville ha matta nudes och hon levererade, såklart. Älskar dom! Så fräscht och det matta samt formen gör dom lite kaxigare istället för lite mesiga beiga naglar. Love it!  

8 reaktioner på “Matta nudes och en present till mig själv”

 • Gamze skriver:

  Fan va dåligt av bring !! Du borde klaga å få betald hotell eller att dom borde gott göra dig på något sätt som en förlåt tycker jag

 • kosan skriver:

  Ja, ha en bra weekend i Malmö!! På lilla torg hos Billy…han är så gullig😍
  Kram

 • Sara skriver:

  Tycker synd om dig!
  Lastbils chauffören borde bli av med jobbet och sängen borde dem snart betala åt dig.
  Gott göra dig på något sätt, SKA dom bara göra!

  Hoppas hotell natten och dina vänner i Malmö får det att kännas bättre, lite iallafall

 • Jennifer skriver:

  Hej! Såg din instastory att du köpt yeezy 350, finns dem att köpa i butik i stockholm och isåfall vart?:)

 • Erica skriver:

  Vad är namnet på den ljusa mattan du köpt?😀

 • Sara skriver:

  Hello! Har inget med inlägget att göra men skulle inte du kunna blogga om hur man tar sig vidare efter ett break up. Visst umgås med vänner osv vet jag men när man kanske inte har så mycket vänner som är singlar och är med en så blir de svårt 🙁
  Bra förslag?

 • Alexandra skriver:

  Hej!
  En helt annan fråga som inte är om naglarna eller sängen🙈
  Vart är ditt halsband ifrån? (med ditt stjärntecken på)
  Tack för en fin blogg!😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *