Masker för olika behov och tillfällen

Är det något jag ska göra direkt när jag kommer hem så är det att pyssla med min hud. Detta var något som Zara som tar hand om oss här berättade att vi kommer känna av det torra klimatet i form av torr hud, hår och nagelband och visst är det så. Min hud är extremt torr i ansiktet, sminket sitter inte alls där det ska och huden stramar när jag grimaserar. Jag har dock bokat in mig på en ganska tuff ansiktsbehandling där jag ska testa något jag aldrig gjort innan. Det sägs göra lite ont och man får inte vistas i solen efteråt, kan ni gissa vad det är?

Jag har ju blivit mer och mer fast för dessa typer av ansiktsmasker som man bara lägger på huden som ett litet täcke. Det är bara att öppna förpackningen och veckla ut den lilla duken över rengjort ansikte och låta den verka. Dessa är sjukt smidiga att ha med och jag själv har ju börjat att ha dom bredvid sängen så när jag vaknar på morgnarna så tvättar jag bara av mitt ansikte, kryper ner i sängen igen och lägger denna och vilar i några minuter till innan jag kliver upp.

Fick ett pressutskick för några dagar sedan med just dessa från Masker Aide som har blivit superpoppis, kan vara för att en viss Kardashian använder dom och säljer dom även via sin hemsida. Dessa är helt naturliga och ekologiska, finns för olika tillfällen och eftersom dom är så smidiga att ha med sig kan man bunkra upp med några, packa ner ett gäng när man ska resa bort och sedan lägga den som behövs för stunden. Ska du gå ut med vännerna ja förbered med den lystergivande. Har du legat i solen på stranden hela dagen så lägg en reparerande och återfuktande när du kommer tillbaka till hotellet eller om vart ute kvällen innan och vill rensa huden så kör du bara på detoxmasken. 😉

Dessa kostar runt 70kr st och finns på deras hemsida http://www.maskeraide.com.

3 reaktioner på “Masker för olika behov och tillfällen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *