Mascara för känsliga ögon och de med linser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I början av året så lanserade Idun en mascara som jag testat nu på senare tid, en mascara som är den perfekta mascaran för de som gillar separation och att fransarna är ”mjuka”. Med mascaran EIR kan man bygga upp en volym men det tar tid så jag skulle inte säga att det är den mest optimala volymmascaran. Jag skulle säga att den som är på jakt efter en mascara som ger grym separation, får fransarna att se långa ut, en bra böj och inte smular så är det denna ni bör ta en närmare titt på. Och vill ni bygga upp volym så går det också utan att den klumpar och smular.

Mascaran innehåller mineralpigment som ger en intensiv svarta färg samt solrosolja och vitamin E som är vårdande för ögonfransarna. EIR Mascara klarar av att stå emot vatten, tex regn men den finns även som vattenfast upp till 38°C. Det tycker jag är positivt då det kan vara extra svårt att bli av med vattenfast mascara.

Denna mascara är också otroligt snäll mot ögonen, speciellt för de som är lite extra känsliga och de som använder kontaktlinser.

Pris: 185kr på apotea.se

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
lash
Före och efter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.