Maria Nila Vanilla 10.32

maria nila 10.32
Idag tänkte jag tipsa om en nyhet från Maria Nila. Vi går mot mörkare tider och det är inte ovanligt att folk gärna då vill göra håret lite mörkare eller i alla fall dämpa håret någon nyans. Denna produkt från Maria Nila är en vårdande inpackning med färgpigment som fräschar upp hårfärgen. Jag själv har väldigt vita längder och brukar använda 1000 som är en silverinpackning och gör håret extra kallt. Men denna produkt heter 10,32 och 3an står för att det är en något varmare nyans men det gör inte håret gult utan mer beiget.

Pris: 249kr

marianila10.32
För att håret verkligen ska ta åt sig av produkten är det viktigt att man tvättar det rent med schampo, jag själv schamponerar det alltid två gånger. Sedan ser du till att ditt hår blir handdukstorkat och med det menar jag att du kan gå runt med blött hår utan att det droppar.
marianila 1 0.32
Ta en klick av produkten och massera in i håret, börja i längderna och gå upp mot rötterna. Det följer med plasthandskar när man köper produkten men jag orkar aldrig använda dom. Jag gillar att kunna känna med fingrarna hur allt appliceras. 😀
marianila 10.32
Kamma sedan igenom håret med en bredtandad kam så att produkten appliceras jämnt över håret.
maria nila10.32
Sedan sätter jag själv upp det och låter produkten sitta i ca 10 minuter för att verkligen få effekt.
maria nila 1030
Här ser ni före och efter. Jag har kallt hår med ganska vita längder och den här produkten gav en varmare nyans till mitt hår med en mer beige ton utan att se gul ut. 🙂

Vad tror ni, är detta något för er? 😀

6 reaktioner på “Maria Nila Vanilla 10.32”

 • Annika skriver:

  Absolut! Har tänkt köpa mig en sån färgbomb länge, men kommer aldrig till skott.

 • Maria g skriver:

  Jag hört att den bara kan användas vid redan färgat hår stämmer det ?? o jag har min naturliga färg.

  • Jessica skriver:

   Hej Maria!
   Hoppas att mitt svar duger☺️Jag jobbar som ambassadör på MariaNila och älskar dessa color refresh,och dom går alldeles utmärkt att använda även fast du inte har färgat hår☺️Hur mörk/ljus är du?och vad vill du förstärka?dom finns nu i 16 olika nyanser,så det finns en färg för alla
   Hoppas du blev nöjd med svaret!☺️
   Kram//
   Jessica!

   • Maria g skriver:

    Tack för svaret. Då ska jag köpa o prova det. Toppen bra. Mvh maria.

   • Johanna skriver:

    Hej Jessica,
    Min frisör blonderade mitt hår till en smör-blond färg typ Gwyneth Paltrow blond. Min naturliga hårfärg är mörkblond. Frisören resonerar så att eftersom att jag har mycket rödhet i min hud så kommer denna hårfärg att dämpa rödheten. Jag vill dock ha det lite kallare och lite mörkare och använder därför hemma Maria Nila color refresh i pearl silver vilket gör håret kallare men självklart inte mörkare. Jag undrar därför om jag kan använda exempelvis Sand eller Vanilla i mitt hår för att både bli lite mörkare, lite kallare och dämpa den där varm blond smöriga färgen. Kan jag exempelvis blanda pearl silver med sand eller vanilla?

 • camilla skriver:

  ooooh vad fint 🙂 vilken supersnygg nyans det blev!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.