Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation

marcjacobs foundation
Tro mig när jag säger att jag har testat många täckande foundations. Men jag har nog aldrig fått sådan chock som när jag testade denna foundation från Marc Jacobs. Jag tog produkt på min beautyblender, började dutta ut och såg ganska snabbt att jag blev helt platt i ansiktet, med andra ord denna foundation täckte allt och hade typ samma effekt som fetsmink.

När jag gick min makeuputbildning så arbetade vi mycket med fetsmink och man har ofta det när man ska fota eller vill att makeup ska hålla extremt länge och klara av att stå emot mycket påfrestningar. Det var verkligen en chock. Det blev så täckande att jag knappt kände igen mig så jag var tvungen att tvätta av allt och göra om, haha! Andra gången var jag mycket mer försiktig med färgen och insåg verkligen hur otroligt lite man behöver för att täcka ett helt ansikte. Alltså jag skojar inte om jag säger att en ärtas storlek räckte till hela mitt ansikte för att få resultatet som ni kan se nedan. Vill man ha det mer täckande än så, ja då är det bara att ta med foundation men då får du vara beredd på att behöva arbeta med contouring etc.

Varför denna produkt ger sådan otroligt täckning är för att den innehåller dubbelt så mycket pigment som en vanlig foundation och den är helt utan parabener.

Pris: $55.00 på Sephora (ca 490kr)

marjc jacobs foundation
Här har ni före och efter och som jag skrev, jag tog en ärtas storlek för att få till produkten bra i ansiktet. Jag gillar ju produkter som ger en mer transparent bas så det var därför jag tog så lite. Men vill man verkligen täcka allt i ansiktet ja då är det definitivt denna foundation man bör testa. Visst, den kostar ganska mycket men med tanke på hur lite man behöver ta av denna så kommer den säkert räcka i 3-4 månader.

Jag använde mig av nyansen #32 Beige Light, jag skulle haft ett snäpp mörkare men jag får helt enkelt bara jobba med lite solpuder mm. 😉

6 reaktioner på “Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.