Måla brynen -strå för strå

För någon vecka var jag på ett event med Sephora och Vass PR och då träffade jag kära Felicia som arbetar för Benefit och hon visade deras brynpenna. Är det något märke som det bara osar bryn om så är det Benefit! Det är en brynpenna som kan ge otroligt smala linjer så man kan teckna, alltså måla strå för strå. Den är ganska hår så det är inget som smetas ut eller att linjerna blir tjockare än ett normalt strå, det är en grym penna med andra ord! 😀

Pennan finns i sex olika nyanser och jag kör på nummer 4 men skulle även kunnat haft nr 5 för att få fram ”stråna” ännu tydligare. Pennan har en brynborste i ena änden och en penna som du skruvar upp i andra så du behöver inte vässa och dona med den. Pennan hittar du på Sephora eller Benefitcosmetics.com. 😀

OBS! Jag vill be om ursäkt för mina ögon i detta inlägg, sov inte alls bra inatt så dom är ganska rödsprängda så försök att fokusera på brynen.

Pris: ca 200kr

Före
Älskar förpackningen, det känns som en liten trollstav. 😀
Och jag har bokat en ny nageltid för er som lägger märke till min utväxt. 😉
Resultatet, så nice! 😀

7 reaktioner på “Måla brynen -strå för strå”

 • kajsa skriver:

  Hej bästa Annica. Jag undrar en sak, jag tränar 5 dagar i veckan och lägger upp det såhär: axlar,/mage biceps/triceps, ben/rumpa, rygg, och har gjort det i snart 8 månader (har tränat mycket förut också men blev ett litet glapp där ett tag) men jag tycker inte att någonting händer? 🙁 Jag har fått synliga muskler på armarna, rumpan känns fylligare men den är fortfarande slapp?!!? hur ska jag träna för att få den fast? Har börjat slänga in kondition ca 15 min efter varje pass också. Jag försöker äta nyttigt men ibland är det svårare.. Måste jag äta 100% nyttigt för att få en fast och fin rumpa? Jag vet att det tar lång tid, men har kämpat i 8 månader 🙁

  Ps. älskar dig och dina ögonbryn <3

 • mia skriver:

  Vad du är duktig på att måla dina bryn. Du skulle kunna hålla en kurs jag vill lära mej. Kramis.

 • Tove skriver:

  Känns som du kommenterar mycket nu angående ditt mående å hur du tänker kring det som blev,.är det något du vill att vi läsare ska kommentera å fråga om? Menar bara så man vet.. Börjar det komma ikapp? För i början där kändes det som att du ändå va nöjd med ert beslut även om ni båda skrev att ni ville vara vänner..💖

 • annika skriver:

  Hej!

  Tänkte fråga om din bryntatuering. Hur längesedan var det du gjorde den och känner du att det känns bra även om du inte fyller i brynen?

  Vilken metod var det och har det bleknat mycket tycker du?

  Sköt om dig 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.