Mål för 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh idag vaknade jag till sol ute, blev så peppad på den här dagen. Tänk vad lite sol kan göra och om 19 dagar så kommer jag få vakna till sol konstant i två veckor, förhoppningsvis. 😀

Idag har jag ganska mycket på schemat för jag sitter i juryn i Daisy Beauty Awards där jag ska testa lite skönhetsprodukter och poängsätta dom. Jag är med i juryn för ”Årets Basprodukt” under 2016 och det är fem produkter som jag ska testa. Har ni hittat någon basprodukt under 2016 som ni skulle vilja se nominerade? 😀

Sen ikväll är det WörkOut och idag ska jag bannemej träna på mina muscle ups. Jag har ju satt som mål att klara dom innan 2016 är slut men det kan bli svårt att hitta få till det på 19 dagar för jag vette fasen om jag kommer träna lika bra när jag är i Thailand.

Har ni satt upp några mål under 2016 som ni har klarat eller vill klara?

14 reaktioner på “Mål för 2016”

 • Annika skriver:

  Inga direkta mål annat än att hålla igång träningen och det är check på den. Vill gärna gå ner 2-3 kg men det verkar stört omöjligt om jag inte ska dra in på exakt allt och så vill jag inte leva. Kämpar vidare med det och ser vad vågen slutar på 31/12. 🙂

 • Jessica skriver:

  Jag har inte satt upp mål men tänkte göra det för 2017!

 • ... skriver:

  Tittar just nu på Malou…där sitter Jessica Almenäs och berättar om att gå in i väggen och vad det innebär.Att förstå sin kropps signaler INNAN det är försent för det går inte att backa då det väl hänt…det blir ett sår som för alltid är väldigt skört….Har sett att du Annica har haft problem med stress och mående som inte riktigt vill släppa…tror inte att det hjälper att ”ta det lite lugnt ett tag” utan det måste till en riktig livsomställning om man vill undvika denna hemska situation som annars kommer som en käftsmäll…Ta hand om dig! 🙂

 • Anonym skriver:

  Håller med dig ,skriver, jag tror att man måste lägga om sitt jobb, kanske byta yrke, fastän man inte vill,
  tror bllogg yrket är väldigt stressigt, måste komma på nya inlägg så inte följarna försvinner,och går det inte
  så man tänkt sig då blir man stressad, inte ta det lungt några veckor utan mycket längre, hörde på jessica,
  Annica måste vara väldigt försiktig, annars kanske det tar lång tid innan det går över!

  • ... skriver:

   Njaaa…man måste inte nödvändigtvis byta yrke utan mer tänka på vad som faktiskt är värt när det kommer till kritan..utan hälsan så är vi ingenting så att alltid ha det som utgångspunkt när det gäller val man måste göra är ett steg i rätt riktning.Att tro att det räcker med någon veckas semester här och där och ändå stressa i mellan dessa är farligt..att jobba ihjäl sig för att kunna konsumera mera,”unna” sig…är ju heeelt galet om man tänker till ordentligt…det brukar ju också reflektera sig i förhållandet om man har något,stress är inte bra för något i livet och ingenting kan vara värt detta i slutändan! Ta hand om er,lev i nuet och unna er det ni älskar mest i livet…:)

 • Maria skriver:

  Nej men för 2017 gå ner tio kg för hälsans skull. Sluta med läsk o godis bara lördagar även för tändernad skull. Köpa nya glasögon o gå till frissan. Jag har tagit hand om andra detta år så jag inte hunnit med mej själv.

 • Diana skriver:

  Japp jag hade mål 2016 men uppnådde de inte alla. Ger dock inte upp och fortsätter nästa år. Livet tar inte slut, det är bara ett år som gör. 😀

 • eailicec skriver:

  Jag hade som mål att vara med i en tävling i somras typ triathlon men istället för att simma så paddlar man kanot. Och man är två i ett lag. De sket sig totalt och jag har nu insett att jag inte kommer klara de på egen hand till nästa sommar heller. Så i måndags startade jag ptonline med Olga Rönnberg. Alltså jag väntar inte till 1/1 -17. De funkade för 4 år sen och efter en till graviditet och några år så är de bara att inse att jag behöver en piska i ryggen för att nå mina mål. Olga kommer bara hjälpa mig halvvägs för sen ska jag ta hjälp av ett annat nätverk för att toppa formen. Olga får stärka min bål, ja hela mamma kroppen, först 😉
  Är sjukt taggad! Denna första vecka är de bara inriktat på kosten för att få ordning på den. Nästa vecka börjar träningen. Wooop Woop.

 • anonym skriver:

  Men hur många sliter inte o ha två jobb. Det vanliga o extra jobb. O det har dom klarat många är tvungnao haft det så i många år. Hur kan det ens jämföras med en bloggares. Stressigt är det nästan på alla jobb. Både psykiskt o fysiskt. Vet en bloggerska som får gå 100.000 i månaden o kanske gör 3 inlägg per vecka. Jämför det med dom som jobbar 8 timmar o sedan vidare till nästa jobb med pendling.

  • .. skriver:

   Så du menar att om man inte jobbar dubbla skift på ett ”vanligt” jobb så kan man inte vara stressad..???

  • anonym skriver:

   ursäkta mig ” anonym” men det där var en urbotad dum kommentar.

  • Anonym skriver:

   Det är klart att man kan ha flera jobb, men alla människor är olika, man orkar olika mycket,
   och det beror på vilket jobb man har, om man har ett 8-17 jobb och man går hem när dagen är slut,
   eller om man jobbar inom vården och jobbar olika skift, då är man ju ledig vissa dagar!
   Jag tror man mår bäst med fasta tider!

   • anonym skriver:

    Fast på hur många jobb kan någon säga att den personen inte orkar lika mycket. Jag tycker det ska vara så men tyvärr man ska prestera Annica har ju själv bytt portal o det har ju sina orsaker. på bara några år ska man vara supertaggad o finns ju flera som inte orkar. Men det är vad samhället vill o kräver.

 • Brukar inte ha några specifika mål inför ett år sådär som nyårslöften utan mer mål jag kommer på under tiden, men jag har uppnått mina så kallade mål under detta året, vilket främst var att ha ett roligt jobb efter studenten! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.