Makeupnyheter för mogen hud från L´Orèal

Innehåller adlink

Nu är jag hemma och det blev lite ångestladdat att komma in i lägenheten för som jag berättat tidigare så håller dom ju på med fasadrenovering och nu har dom sprutat på färg och täckt för mina fönster med plast och sedan har det kommit massa färg på plasten vilket har gjort att det är supermörkt i lägenheten trots 22° och strålande sol ute. Men jag öppnade mina fönster, slog på plasten några gånger så färgen smulades sönder och lossnade så lite mer ljusinsläpp har jag men faaaan vad jag längtar till att kunna få se ut igen! Dom har sagt att det ska vara borta innan midsommar så jag hoppas att jag har gudarna med mig!

Som sagt, jag är hemma från eventet i Nynäshamn som var så himla mysigt och välbehövligt! Jag ska snart sticka och träna och hör och häpna, Xenia ska med.

Dagen startade jag då genom lite träning, sedan stack jag upp till rummet där en sovande Xenia låg och jag tog en lång sval dusch. En kopp kaffe på balkongen innan vi sedan drog ner till spat.

Vi fick strålande sol och hela 22° så det var ju magiskt att få knata ner i morgonrocken till spat där frukost väntade. 
Och som jag nämnde i tidigare inlägg så har dom vart så grymma med servicen vad gäller maten. Vi hade en speciell frukost men jag berättade om mitt kostschema så dom fixade det jag behövde, alltså så tacksam tjej alltså! Det underlättade verkligen så mycket, det plus att jag kunde smsa med min PT hur jag skulle tänka med träningen etc när jag åkte iväg.
Dagens event hade fokus på den nya makeupen som är grym. Den är till för alla, från den yngsta makeupbäraren till den äldsta och Lina demonstrerade makeupen på sin mamma och resultatet blev så bra! Kul nu då att min mamma kommer ikväll för då ska jag gå loss på hennes ansikte imorgon. 😉

Även fast att hon inte lade så mycket makeup så såg hon så fräsch ut efteråt, och genom att bara fylla i brynen, lägga till glow och solpuder i ansiktet så ser man ett par år yngre ut.

Så här har vi nyheterna förutom rouget och det hörni, lyssna på detta, det doftar persika. Alltså man ville nästan slicka i dosan för att doften var så god och den innehöll hela 84% naturliga ingredienser. Jag frågade såklart vad de andra ingredienserna var eftersom jag kände på mig att någon av er skulle fråga och de resterande är bland annat E- vitamin och pigment för att det ska kunna bli färg. 🙂

Ni hittar alla makeupnyheter här och passa på nu när det är 20% rabatt och innan dom tar slut! 😀

Efter frukosten fick den som ville tvätta ansiktet och lägga lite ansiktsmask för det som väntade på övervåningen. Där stod nämligen ett gäng peppade tjejer som skulle lägga den nya makeupen från Loreal på oss. 😀
Xenia var snabb upp och det var så kul att se henne lära sig om makeup och hon kände sig så fin efteråt. Hon letade till och med efter fotografen efteråt för att uppdatera sin Tinderbild… haha nej jag skoja men hon blev så fin och vilken glow hon fick!
Detta ångrar jag att jag inte gjorde, årets första dopp. Några var modiga och hoppade i den 5° vattnet för en bild och det var det garanterat värt! 😀

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och boka tvättid för det är sista uppsättningen med träningsplagg som jag har. Sedan efter det ska jag ut till Arlanda för att plocka upp min kära mor! 😀

17 reaktioner på “Makeupnyheter för mogen hud från L´Orèal”

 • Tove skriver:

  Snygg baddräkt😊 skulle dock inte kunna ha för verkar inte va mycket stöd för brösten, men det är ju inga problem för dig med silikon eller vad du har för material i?.. hoppas den inte blir genomskinlig när du badar bara😋?

  • Majs skriver:

   Vad fruktansvärt det skulle vara, oj, hemskt. Och vad har du med att göra vad hennes bröst är? Tycker dom ser naturliga ut och skiter i vilket som, en till skitmärklig kommentar. Wtf.

   • Tove skriver:

    Maja säg mig hur jag ”tryckt ner” henne med denna kommentar?? Det är väl inget konstigt att naturliga stora bröst skulle va svåra att hållas på plats med noll stöd eller?? Har jag sagt att det är något fel med att hon fixat brösten? Nej.. ochatt den skulle bli genomskinlig va lite på skoj eftersom vitt lätt kan bli det när det är blött.. shit vad många överkänsliga människor det finns asså😭😭😭

    • Leoni skriver:

     Tove – Jag vet inte om du genuint inte menade något stickande alls och mycket beror väl på HUR man själv läser någon annans kommentar såklart. Jag tror att Maja reagerade på ”men det verkar ju inte vara något problem för dig med silikon”, dels så är det det enda ingrepp som Annica själv inte har bekräftat så det är väl rätt onödigt att spekulera i eller ens dra upp silikon or not. Men framförallt så hade det räckt med att säga ”Men det verkar inte vara något problem för dig, sitter snyggt på dig!”, det finns olika sätt att lägga en kommentar.

     Självklart måste man kunna uttala sig utan att jämt tänka igenom vartenda ord, men oftast när man säger något av genuin snällhet så kan det liksom inte bli fel! 😉

     • Tove skriver:

      Tack för svar utan onödig aggtessivitet leoni! För mig är det väldigt tydligt att hon har fixat brösten även om hon inte skrivit om det, det syns tydligt om man följt henne länge ocj sett förändringen.. jag tycker inte det är en big deal att hon gjort det och tycker inte det heller är något konstigt med att naturliga bröst och silikon är olika i utseende och att man med silikon(eller annat material) får bröst som inte behöver samma stöd på grund av hur de är gjorda, det är ju många som gjort brösten som uttrycker just det, att de inte behöver bh för att brösten sitter på plats ändå.. däremot tycker jag det är lite märkligt att hon låtsas som ingenting när folk kommenterar å frågar om brösten men det är ju hennes väl.. men för det tänker jag inte låtsas med henne för det känns falskt❤

  • Maja skriver:

   Kommer aldrig förstå vad tjejer får ut av att trycka ner varandra, sådär breezy och liksom passivt. Aldrig (i livet).

  • Oskar skriver:

   Onödig kommentar!

 • Molly skriver:

  Trodde du skulle vara mer tonad med synliga muskler efter denna period du kämpat på. Men bilden är kanske gammal?

  • Maja skriver:

   UM, vi mpste verkligen kolla på olika bilder om du ser det? Jättemärklig kommentar (söger jag efter pussy-komplimangen 😂). Känns som att du bara vill trycka ner på något sätt.

  • Maja skriver:

   Tycker hon ser så sjukt tonad ut. Tränar konstant och siktar typ på det där så tror inte någon fattar vad du menar, annat än att du verkar bitter och elak.

 • Maja skriver:

  Ok, detta kommer låta så FEL, men känner ändå att det är en fin nog komplimang som är menad rätt så jag borde säga det, lol. Din pussy ser ju sinnessjukt fin och bra ut i den baddräkten? Bara verkligen fint och hot. There. 👍☺️

  • Tove skriver:

   Jag tycker denna kommentar va väldigt märklig appropå ditt svar till mej.. kommentera nån annan på pussy utifrån en baddräkt?? Vad har du med hennes puss att göra? LOL

 • Maja skriver:

  (Tar över kommentarsfältet) Perfektion, 🌈 Och tack för alla sjukt bra tips i denna bloggen, hittat allt från favvo-makeup till hårvård till hudvård här och blivit bra mycket snyggare tack vare dig, haha… 👍

 • Josefine skriver:

  Alltså baddräkten och kroppen 👌👍😍

  http://nouw.com/sjosefine

 • Carro skriver:

  Men gud, baddräkten är ju hemsk!! Så jäkla vulgär!!! Annica, du som alltid har så bra smak, hur tänkte du här??? Förlåt verkligen men detta ser bara billigt ut 🙁

 • Mikaela Hammarstrand skriver:

  Skulle du vilja dela med dig var du köpt din Kimono/tunika? Så härliga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.