Make Up från Kicks

Lite höstnytt hos Kicks, det var länge sedan jag testade makeup från dom och jag blev faktiskt rätt så överraskad av några av produkterna. Det jag fick hem ser ni här ovan, jag testade borstarna, rouge, highlight och läpprodukter och här nedan följer lite recensioner samt priser:

Dessa borstar är jag inget jättestort fan av, det känns som att dom bara tagits fram som en kul grej och sedan blev dom hypade på Instagram och då började många märken ta fram dom,trots att dom egentligen inte är så pass bra. Jag menar hur lätt är det att få det snyggt kring ögonen när man ska lägga concealer med en sådan här? Sedan saknar jag lyster som man annars får när man lägger basen med en Beautyblender. Så nej detta är inget för mig.
Pris: 99-179kr Sedan har vi dessa två guldklimpar som är nya och så jäkla bra. Dom påminner lite om Hud beautys paletter bara det att dom inte är krämiga vilket jag tycker gör dom lättare att arbeta med. Så är ni på jakt efter en bra rouge- eller highlightpalett till ett grymt bra pris så kan jag varmt rekommendera dessa!
Pris: 199kr Läppennorna var lite för krämiga enligt min smak, jag vill ha dom något hårdare så att man får skarpare kanter men det kan man annars skapa själv med en snedskuren pensel. En fördel är ju att man inte behöver vässa dom då dom skruvas upp men det gör också att dom inte riktigt får någon spetsig tipp som annars gör det lättare med knivskarpa linjer.
Pris: 89kr

Liquid Lipsticksen kommer i supernsnygga färger nu till hösten, jag fastnade direkt för det mörkröda och tror det kommer göra sig supernsnyggt till en lite blekare hösthud och lätt sotade ögon. Dom var lätta att applicera men efter ca 10 minuter så kändes läppstiftet fortfarande kladdigt, nästan så att om man sätter ihop läpparna och smackar så kommer det släppa lite från läpparna. Typ som att det ska smula. Så att dricka eller äta med detta är inget att rekommendera, Stitch råkade precis sätta sin tass på mina läppar och den blev röd direkt och och fick klet runt hela min mun. Så har ni hundar där hemma som gillar att göra homeruns i ditt ansikte så kanske du inte bör satsa på detta. 😀
Pris: 129kr
Den här gillade jag skarpt, detta är det bästa jag sett på länge! En necessär med en insida som är enkel att torka ur. Hur många har inte vart med om att när man öppnar sin necessär så är det något som gått sönder eller läckt ut? Då är det ju så skönt att ha en insida som du bara kan skölja ur. 😀
Pris: 249kr

5 reaktioner på “Make Up från Kicks”

 • mia skriver:

  Tycker rougepaletten var finast. Annars så fastnade jag inte för dom andra produkterna.

 • sanna skriver:

  Hej annica!
  Jag har en fråga som jag inte vet vart jag ska vända mig till för att få svar på, då dem i butiken är helt okunniga.
  Jag köpte nyligen Maria nila volume schampoo 1 liter av varje (suck), för att byta till frisörschampo då mitt hår blir fett varannan dag, använt sånt man köper på ica innan.
  Har använt det i 5 veckor nu utan några resultat, asså håret blir inte rent!!! Jag blir galen, det är fett när man kommer ut ur duschen?
  Vad är felet, jag schamponerar 2 ggr dessutom och sen balsam. Kan ju inte ta sååå lång tid att vänja sig till sulfatfritt?
  TIPS??? eller är maria nila värdelöst? vore så tacksam för svar, din blogg är BÄST <3

 • Kimsan skriver:

  Är så förälskad i den mörka läppfärgen på dig ❤️

 • maria h skriver:

  jag köpte nessesären idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *