Make up store Dream Lipstick collection

DSC_0136-001
DSC_0137-001
DSC_0138
Desktop-001

Nude läpptift eller beigea läppstift är mina favoriter och nu kära läsare har jag hittat en grymt paket från Make up store som innehåller tre varianter av nudefärgade läppstift. Dessa stift är förutom väldigt snygga väldigt krämiga och behagliga att ha på läpparna då dom innehåller sheasmör, avokadoolja och jojoba så dom är samtidigt vårdande.

Jag är som Montazami, jag känner mig naken utan något på läpparna och jag gillar inte den naturliga färgen på mina läppar som är väldigt röda så det här är en trio jag flitigt kommer att använda! Min favorit är Dust då den ser mer kallt beige ut IRL.

Det här paketet kostar bara 355kr och det är till och med billigare än vad ett lite lyxigare läppstift kostar så jag är såld! 😀

KÖP PRODUKT:

mus-dream-collection-lipstick_250x250

2 reaktioner på “Make up store Dream Lipstick collection”

  • Nathali skriver:

    Hej Annica!
    Så härlig blogg att läsa. Jag undrar ifall du vet mycket om Real Techniques sminkborstar? Jag har kompisar som säger att dem är grymt bra och ger ett toppen resultat. Men undrar ifall du har testat dem borstarna eller så?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.