Magnum x Daniel Paris

At this moment sitter jag med min äskade Daniel på Publico, vi har precis fått in våra drinkar och beställer nu maten. Vi är så hungriga! 

Här kommer en bildbomd från gårdagens event som Daniel höll med Magnum, det var så jäkla nice! Tänk er att vi fick äta hur mycket glass vi ville, vi fick handmassage och även möjligheten att bli spådda av ”Astrobloggen”. Jag blev helt blown away alltså och måste gå tillbaka och ha en hel timma med henne. För det hon sa var så sjuka saker som stämde och fick mig även att tänka om. Så även om man inte tror på det som sägs så kanske det kan fungera som en liten vägledning i livet? 

Nu ska jag vara social med Daniel så får ni titta på dessa härliga bilder! 😀
Blazer- Länk // Byxor- Länk

1 reaktion på “Magnum x Daniel Paris”

  • S skriver:

    Har jag helt missat att du berättat att ni ska vara med i Temptation Island? Såg er nyss i trailern (om jag inte såg helt fel såklart) och blev så förvånad! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *