Madame Tussauds i Bangkok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prinsessan Diana som dog i en bilolycka.

Efter vi var på akvariumet knatade vi över till Siam Discovery och gick på Madame Tussauds. Jag har velat gå på det så länge och nu gjorde vi det, detta var min första gång på detta museum och fasen vad coolt det var. Så himla häftigt hur dom fått till detta vaxskulpturer!

Vi hade det väldigt roligt, körde mannequin challenge och sedan lekte vi vaxdockor själva. Alltså folk stannade och tog kort tillsammans med oss, haha. Marcelo filmade mig en gång när jag ”lekte docka” så jag slänger upp en film längre fram där ni kan se hur folk tror att jag är en docka. Gissa om dom blev rädda när jag väl rörde mig. 😀

madame
Jag och Beyonce rockar ”All the single ladies” och Michael.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag fick extraknäcka i Vita huset, Barack och Michelle höll stenkoll på mig hela tiden så jag skötte mitt jobb.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Queen Elisabeth, hon hade så fin krona så det var därför jag var tvungen att fota henne. 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag tog grymma Facebooktips från grundaren själv, Mark Zuckerberg.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tiger kollade in antingen mitt ass eller mina grymma vadmuskler.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En thailändare som var 220cm lång tror jag, inte så lätt att blocka.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Madonna som enligt mig var den snyggaste vaxdockan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag och 1D. Nöjd tjej.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min film crush, Hugh Jackman
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Will Smith och Angelina Jolie.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zacka blev instängd med Anthony Hopkins
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jim Carrey visade oss vägen ut. Tack för besöket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.