@ Madame Blanche

20121031-173403.jpg

5 reaktioner på “@ Madame Blanche”

 • Malin H skriver:

  Låter som ett roligt event ni är på.
  Hoppas ni får en trevlig kväll både du, Marcelo och hans mamma.
  Kram

 • Skåne skriver:

  Hej. Nu är det så att jag har prövat hur många foundation som helst. Och alla jag använder gör att jag blir orange i huden. Vet inte riktigt vilket håll min hud går åt. Men jag tror det går mot det gula hållet. Kan du rekomendera någon bra foundation som går åt det gula hållet. Sen har jag lite problem/känslig/torr hud i ansiktet. HJÄLP, tycker inte riktigt att de på Kicks där jag bor är bra på att fram någon foundation till mig. Hur skall jag göra??in kommentar här!

 • Moa skriver:

  Hej, jag ska till stockholm imorgon och behöver då tips på affären med snygga, och bra kläder i.
  Kram

 • Anonym skriver:

  Skulle det inte vara typ Victoria Secret?
  Till Skåne; Annica svarar aldrig på frågor tyvärr, om det inte gäller privatlivet t ex en hel video för att visa att hon inte hade lösfransar (vilket man dock inte kunde se).
  3 personer har i oktober lämnat bloggdomän (Dennis alltså) förstår varför.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.