Lugn sommar och några festivaler

Har precis pratat klart med Daniel i telefonen, det är en sådan lugn och skön dag. Det här är exakt vad jag behövde, jag stack och tränade med min PT och på tal om det så lägger jag upp alla pass jag kör med honom på min Instagarm. I kategorin ”Träning” så ligger mina träningspass om ni behöver lite inspo.
Sedan när jag kom hem gjorde jag lunch, lackade lite naglar inför morgondagen och bokade in tvättid. Jag har skjutit på tvättiden så mycket och nu har det gått över en vecka sedan jag tvättade mina sängkläder och det är inte nice. :O

Efter det har jag suttit och roddat lite med ett event på Facebook, eller event och event. Jag och några till ska ner till Big Slap i augusti och jag hatar att ta på mig ”chefsrollen” för saker och ting då jag är ett riktigt kontrollfreak. Och går saker inte som det ska ballar jag ur. Ska jag jobba med människor är det viktigt med raka och snabba puckar, för mig finns inte ”kanske, vi får se” det ger mig bara huvudvärk, antingen så kan du eller inte. Vi är ett gäng på 20 pers ungefär som ska ner, jag har inte nummer till alla och vissa är inte så aktiva på Facebook så det slutade med att jag satte Daniel i lite arbete. Haha han fick ta över ansvaret att kontakta några för att kolla om dom kan eller inte. Sedan bokade vi in en middag ikväll också. Vi båda kör tvättid nu sedan ska vi mötas för en lugn, skön och framför allt god middag!

Alltså den här sommaren bjuder på en hel del festligheter och jag är så taggad. Jag kommer att ta det lugnt hela sommaren då jag avbokat så mycket jobb. Det enda jag kommer att göra är äta, sova och träna. Men när det är festival så vill jag verkligen inte missa det, då är jag i mitt esse och lever life. Så det som jag ska gå på nu i sommar är Summeron, Big Slap och WOW så här nedan får ni en lite Throwback från förra årets Big Slap:

14 reaktioner på “Lugn sommar och några festivaler”

 • anonym skriver:

  Du klarar inte vara ensam va ? måste vara jobbigt..önskar dig en bra midsommar .

  • Annica Englund skriver:

   Jo och det är så skönt! Men det är mysigt att ta en middag med en vän om båda ändå inte gör något 🙏🏻

 • Sanna Hedberg skriver:

  Hoppas du får en underbar sommar!

 • Josefine skriver:

  Känner så igen mig angående kontrollfreaksmodet 🙈

  http://nouw.com/sjosefine

 • Amanda skriver:

  😀

 • Amanda skriver:

  Varför raderar du kommentarer Annica? Står du inte för vad du skriver ut i din blogg? Trodde helt ärligt du inte var en sån diva? Får inte folk ha en åsikt om man tycker att du gör fel mot dina läsare? Sluta skriva ut sånna saker som att du är utbränd och deprimerad då, om folk inte får ha en åsikt. Men tänk på att du har en stor blogg och du lär unga människor att utbrändhet är nått enkelt som inte så illa, depression har du för att du sover lite extra mycket, seriöst?! Om du ska skriva sånt så ta reda på vad det är!!

  • Annica Englund skriver:

   Amanda! Jag tycker det är riktigt jävla tråkigt att du ifrågasätter mig, det gör mig fruktansvärt irriterad och jag vill inte att du förstör min dag. Ska jag ska behöva filma eller på något sätt lägga upp ett kvitto på vad läkaren sagt till mig för att du ska tro på detta? Nej!

   Det finns inte ett endaste sätt att vara utbränd på, gå till din läkare själv och fråga exakt vad utbrändhet är!
   Tack för mig och kommentera inget mer om du inte på något sätt vill sprida skön energi här!

   • Sara skriver:

    Fast att radera kommentarer för att folk skriver sin egna åsikt är väl ganska lågt ändå?
    Du kunde bara lagt ditt svar på den istället….

    • Annelie skriver:

     Trist med dessa negativa kommentarer!! Väldigt onödigt. Läser man någons blogg så ska man väl stötta den människan? Skulle aldrig läsa en blogg som jag inte inspireras av. Blir faktiskt chockad! Bättre att man känner av symptomen INNAN man kraschat!! Jag har själv aldrig varit utbränd, men har kompisar som är det. Alla har olika symptom beroende på hur långt det har gått. Sjukdomen är ganska svår att förstå när man själv inte varit där. MEN jag har förstått att det är ett helvete att få folk att förstå hur man mår! Vilket inte gör det inte lättare att bli frisk igen, då man blir ännu mer stressad av situationen. Tänk innan ni skriver en massa skit! Tror inte någon lär sig att det är en enkel sjukdom som vill sträva efter… alla vill väl ändå vara friska. Som människa ska man reagera på alla symptom som kroppen visar och det gäller alla sjukdomar. Så sluta döma andra!

   • Amanda skriver:

    Jag vet vad utbrändhet är eftersom jag varit där själv så nej behöver inte gå till min läkare och fråga vad det är! Varför skulle jag annars skriva och ifrågasätta? Jag tycker bara du ska tänka på hur du skriver om psykisk ohälsa inför så pass många läsare som du har, och som du skrev för några veckor sen hur yngre läsare tar efter sina förebilder! Men jag gillar din blogg och hoppas du kan fortsätta insperera men tänka en extra gång vad du skriver ibland!

 • Annelie skriver:

  Du verkar vara en väldigt fin människa, på alla sätt! Tack för all inspo, och att du alltid taggar vart du köper dina fina kläder! Förstår att man kan bli utbränd när man aldrig kan stämpla ut från jobbet. Hoppas du mår bättre snart och får en lugn och skön sommar!! Trevlig midsommar!!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.