Löwengrip Care & Color

DSC_0044-kopia
Desktop311
Efter LCC och Microsofteventet förra veckan har jag fått frågan av er om jag kan recensera LCCs produkter. Detta har jag skrivit om innan men kan göra det igen för er som missat det. 🙂

Först och främst vill jag påpeka att smaken är som baken, delad. Det som jag gillar kanske inte många andra tycker om och vice versa. Det som Isabella gillar kanske inte jag gillar och så är det i det här fallet, hon har tillverkat dessa produkter efter hennes tycke.

Schampot är en väldigt lödande produkt och jag gillar inte alls schampon som löddrar, jag vill att det ska kännar krämigt istället som de flesta sulfatfria schampon gör. Sedan tyckte jag att man blev lite lurad av mängden när förpackningen var så stor eftersom den är halvfull.
LCCs torrschampo ger stadga åt håret, nästan som att man applicerat Dust It i hårbotten och jag gillar inte alls sådant. Jag vill kunna dra mina fingrar genom håret utan att det blir motstånd för det är rent och fräscht för mig så när jag testar torrschampon vill jag ha en nytvättad effekt i håret.
Värmeskyddet gillade jag men man var tvungen att applicera det i blött eller fuktat hår vilket betyder att man hela tiden måste fukta håret innan man ska använda produkten, låta den torka in innan man ska börja styla med värmeverktyg. Jag vill tvättar och blöter mitt hår väldigt sällan, typ en två gånger i veckan så jag använder hellre då en produkt man kan applicera i både blött och torrt hår.
Deodoranten har jag inte testat än, den står på tur då jag har den här hemma och så fort jag testat den ska jag recensera den med. 🙂

Detta är vad jag tycker och som jag skrev innan så gillar alla olika saker, det är därför dessa produkter är framtagna. 🙂

18 reaktioner på “Löwengrip Care & Color”

 • Anonym skriver:

  Har bara provat schampoo och balsam men gillade det inte. Det passar inte mitt hår men min kompis har det och gillar det.

 • AB.. skriver:

  Exakt, allt kan inte passa till alla. Och det är ju bara att pröva sig fram vad som funkar bäst.

 • Sofie skriver:

  Kan du tipsa om nåt torrschampo som ger den där fräscha känslan? Just nu använder jag proffs torrschampo för brunetter men det är den där sträva effekten son jag inte vill ha, typ dust it. Kanske ett blogginlägg om detta? Btw, tack för tipset om att lägga skugga i franskanten, får så mycket komplimanger när jag gör detta, ser nästan ut som man har lösfransar! 😉 Kram

 • Hanna skriver:

  Kul med en recension av dessa produkter. Har själv använt dem i två veckor och jag älskar dem! Min hår blir aldrig tovigt efter en dusch längre 🙂 Smaken är verkligen som baken, tack för en bra blogg!

 • hanna skriver:

  du är bara avundsjuk för att hon lyckats men inte du! 😛 haha pinsamt.

  • .. skriver:

   Så bara för att något inte funkar så är man avundsjuk. Det är väl du hanna som är pinsam.

  • Anonym skriver:

   Är det någon som är pinsam så är det du hanna,,,,,,,jag gillar inte heller produkterna !!!!!

  • annicaenglund skriver:

   Nej Hanna jag är verkligen inte avundsjuk, jag blir inspirerad av det hon gör för hon är väldigt duktig och lyckas otroligt bra och det tycker jag man borde se som en inspiration!

 • jejje skriver:

  alla gillar olika, och faktiskt är annica den första jag hör inte gillar dom.

 • Sara Sundgren skriver:

  Anledningen till att flaskan är halvfull finns att läsa på internet, sluta gnäll

 • Anonym skriver:

  Har du eller kommer du testa LCCs nagelack??

 • Anonym skriver:

  Måste man ha i värmeskydd varje dag? Jag sprayar i värmeskydd när jag tvättat håret (precis som du ca 2 ggr veckan). För sedan har man ju skyddet där liksom. Eller ska man ha i värmeskydd varje gång man vill tex platta håret? (Inte för att jag använder annat än fön, men ändå.) den tanken slog mej. Har man värmeskydd i torrt hår och sedan plattar håret så blir väl håret fuktigt och det ryker om håret när man plattar/lockar det?

 • Jag håller med dig helt i det du skrivet. Produkterna är inte bra alls, jag har provat dom och vart så besviken. MEN jag ser ändå upp till Isabella och allt hon gör och gjort, hon är inspirerande och en otroligt framgångsrik kvinna. Så jag fattar fan inte varför andra ska säga att man är avundsjuk bara för att man inte gillar produkterna, hur löjligt är inte det?! En recension är en recension och produkterna var då inget att hurra för, tyvärr för jag hade gärna gärna velat börja använda hennes produkter.

 • Sarah skriver:

  Tack för recensionen!

 • karin skriver:

  Tack för att du är ärlig!! Mitt hår klarar inte av torrshampot. Jag har tunna hårstrån och det sätter sig som tuggummi i hårbotten. Håret känns som när man blekt det alldeles för hårt, det går inte ens att dra fingrarna genom det. Det tog flera dagar innan håret återhämtat sig med många fuktkurer. Be att få prova i butiken innan ni bestämmer er. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.