Louis Vuitton Les Perfums Miniature set

Innan jag skulle lämna Malmö och mina fina vänner igår så kom Billy med den fina orangea påsen och de blå banden. Han sträckte fram den till mig och sa att han ville att jag skulle ha detta. Jag fick en chock och visste liksom inte vad jag skulle säga förutom tack, från hela mitt hjärta tack. Jag visste inte alls vad det var men när jag kollade blev jag så överraskad och glad för det var ju de omtalade miniparfymerna -Perfume carousel. De som syns på tumblr, pinterest, alla typer av beautyinspobilder. Det här är något som jag verkligen ville ha men inte vågar röra för att det är så fint. Det är mer som dekoration, inredning än något som ska kännas på kroppen just för att den är så fin!

Det är sju dofter, 10ml per flaska och en perfekt gåva att ge bort till någon som vill ha lyxigare dofter som kan varieras efter humör och känsla. Eller om man vill ha en riktigt lyxig middag med sina sju närmsta vänner och vill ha en extremt lyxig dukning så kan man ställa en flaska vid varje glas. Jag själv väljer nog att behålla alla för mig själv att stirra på. 😉

Pris: ca 2345kr

7 reaktioner på “Louis Vuitton Les Perfums Miniature set”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *