Löspuder från Marc Jacobs

Innehåller adlinks

Nu är jag hemma, pjuh! Dessa vägarbeten är ju såklart bra men det tar tid att komma hem när man måste köra massa omvägar. Och när jag kom innanför dörren påmindes jag om att jag tappade min highlighter i golvet imorse så det gick sönder och nu ligger det massa rester på golvet. Det var verkligen min favorit, Candlelight Glow Highlighting Powder Duo från Too Faced. Blir bara att köpa en ny för det är verkligen min absoluta favorit!

Hur har er dag vart? Idag har min flutit på så bra förutom att jag då glömde mitt minneskort hemma. Lugnet jag har haft i min kropp dessa dagar, alltså det var länge sedan jag kände så. Jag har inte känt någon stress, press, inte ens när jag gått igenom min mejl har det påverkat mig på något sätt. Jag är så glad över att jag valde att lägga det mesta av mitt jobb åt sidan denna vecka för att dra ner på tempot lite.

Nu kommer inlägget som egentligen skulle upp mitt på dagen, pudret som jag snackat om i de senaste inläggen. Det är Finish-Line Perfecting Coconut Setting Powder från Marc Jacobs Beauty. Som jag nämnt så är detta inget puder som på något sätt gör att du ser platt och död ut i ansiktet trots att det står det i inom om den, att den ha en soft nedmattande effekt. Jag tycker att det fortfarande ger liv och glow. Jag gillar ju att nästan se lite svettig ut men efter en hel dag i detta sommarväder kan jag till och med tycka att det blir lite för mycket så detta är verkligen jättebra!

Pudret har en liten krämig känsla och innehåller kakaosmör vilket återfuktar huden bra och finishen är så pass lätt att huden kan andas och se fin ut hela dagen! Jag har haft det nu i ganska exakt 12h och tycker att resultatet håller sig jättebra och då pudrade jag inte alls mycket.

Enda nackdelen med detta puder är priset, nästan 400kr för ett löspuder på 8g…nja. Det finns såklart andra budgetvarianter som tex L´Oréal True Match Translucent Finishing Powder för ynka 179kr- Klick! Och då får du några gram mer, värd att kolla in! 😉

Kom ihåg när du använder puder att borta medhårs. Vi har små fjun i ansiktet och för att pudret inte ska synas så tydligt så borsta som fjunen ligger för bästa resultat. 😉
Såhär blir resultatet med pudret. Jag tog en förebild också men den var tydligen helt ur fokus… :/

7 reaktioner på “Löspuder från Marc Jacobs”

 • Emma skriver:

  varför är det talk i de flesta puder?:( min hy reagerar jättemycket på det och jag får stora blemmor..

  • Sussie skriver:

   Det ska dämpa röd hud samt ta hålla svett borta men mineralpuder är talkfria typ youngblood, bare minerals, lóreal och Isadora.

   Idun är ett märke utan några kemikalier alls.

 • anonym skriver:

  Jag hade också velat få höra svar Ang talk. Bara en fråga och du svarar inte. Varför? Emma du kan chatta med dom på skincity dom kan massor om smink och huden.

 • Anna skriver:

  Gillar massa på pudret! Vart kommer dina fina örhängen ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.