Lösfransar för nybörjare

PA032346
Alltså jag vet att jag tipsat väldigt mycket om lösfransar men det är så många som frågat om hur man sätter dom, vilket märke som är bra etc. Och jag tycker verkligen att Depend har bra lösfransar till väldigt bra pris. Dom har såklart många olika modeller men är man nybörjare så tycker jag den här modellen Matilda är ett perfekt alternativ att börja med. Dom blir till en hel fransrad men dom är uppdelade i mindre bitar.

Det som kan vara svårt med att sätta hela fransrader är att man inte får dom att fästa i ytterkanterna eller att raderna hamnar olika på ögat. Det är så mycket lättare med dessa, att ta bit för bit. Sätt på båda ögonen samtidigt, att du börjar med ytterkanterna, sedan sätter du nästa på ena ögat och sedan andra biten på det andra. Då kommer det bli jämnt och bra.

Jag som annars också reagerat väldigt mycket på lösfransar gör inte det när jag sätter bitar eller singelfransar och det kan också ha att göra med att med hela fransrader kan inte huden röra sig naturligt under. Den sitter fast under en hel rad men med dessa kan huden smidigt följa med rörelsen som blir när du blinkar. 🙂

Pris: 69kr
Läs mer på

depend lashes
Före och efter. Just nu har jag en dålig fransperiod. Har inget med lösfransar att göra utan fransar går igenom olika faser, tillväxfas, sen övergångsfasen, till sist vilofasen och sedan lossnar dom. Det är därför man inte kan få fransar att bli superduperlånga. Just nu är mina egna fransar i vilofasen och börjar lossna, därav massa glipor. Det är därför man kan ha bra fransdagar och sedan även väldigt dåliga fransdagar. 😀
PA032353
Jag gillar verkligen dessa fransar och sparar dom efter användning så jag kan använda dom fler gånger. 🙂

25 reaktioner på “Lösfransar för nybörjare”

 • camilla skriver:

  Såå himla fint! Naturligt och fab på samma gång 🙂

 • Moa skriver:

  snyggt. vilken ögonskugga använder du? 🙂

 • Carina skriver:

  Kan säga att jag är så sjukt glad att du tippsade om de här + de tidigare singel fransarna. Gjorde fransar i 1 år vilket förstörde mina naturliga fransar helt, har sen försökt använda lösfransar vid fest men gått åt skogen varenda gång. Antingen irriterar de ögat, blir ojämnt eller lossnar. Satte singel fransar förra helgen och tog på riktigt 10 min max och var super lätt, höll hela kvällen också så tack. Din blogg är den enda bloggen jag läser och gjort i flera år, älskar dina budget recensioner/ C

 • Linda skriver:

  Gud så fint!!

 • Sofie skriver:

  Hur gör du för att kunna använda dem fler ggr? Tar du bort mascaran på Lösögonfransarna eller låter du det sitta till nästa gång? Mina blev inte fina andra gången jag skulle ha dem.

 • Jennie skriver:

  Tack för tipset. 🙂 blev super fint ♡

 • Maria g skriver:

  För mej som har glasögon så gör det stor positiv skillnad med lösögonfransar för då syns ögona mer. Tycker det är lätt o sätta dit dom men o måla eyeliner nej det är så svårt tyvärr.

  • annicaenglund skriver:

   Ja det blir jätteskillnad! Du behöver inte eyeliner med dessa, ta bara lite skugga mellan fransarna så smälter dom in.

 • Kristina skriver:

  Hejsan, jag saknar väldigt många ögonfransar på mitt vänstra öga pga sjukdom. Men har fullt på mitt högra så jag undrar om man kan ha lösögonfransar utan att ha riktiga ögonfransar?

 • Jenna skriver:

  Jättefint! Jag har några basic frågor, ursäkta om de är korkade … Hur får man bort fransarna på kvällen? Och, har du mascara på dem? Jag trodde inte man skulle ha smink på lösfransar, så hur tvättar man dem då? De måste väl bli risiga fort.

  • annicaenglund skriver:

   Man tar bort fransarna genom att försiktigt dra loss dom.
   Jag målar fransarna först och sätter lösfransar sen så jag kan återanvända dom. Jag pillar sedan bara bort limmet och sedan behöver man inte tvätta av dom eller så.

 • Hanna skriver:

  Finns dessa i butik nu? Älskar din blogg!

 • cilla skriver:

  Jag försöker hitta nånstans man kan beställa dom från nätet men hittar inte nånstans. Vet du vart man kan beställa ifrån? Och vart kan man hitta limmen du rekommendera?

 • Jessica skriver:

  Vill bara säga att du är helt fantastisk i dina beskrivningar. Nu ska jag köpa dessa fransar och prova. Har försökt med hela fransar tidigare och det har resulterat i att jag limmat fast fingret vid ögat för att sen avsluta med att fransen sitter fastlimmad på fingret med en massa lim rester vid ögat. Ser fram emot att testa dessa. Du får det att bli roligt att försöka och inte känna totalt misslyckande direkt. Tack från en trött 40-åring

 • Emilia skriver:

  Så vackra!! Vart kan man köpa dessa lösögonfransar? Är det dessa du fortfarande använder idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.