L’Oréal La Palette Smoky

IMG_8919
IMG_8927
IMG_8921
IMG_8919
IMG_8930
På denna bild har jag lagt 3 i ögonvrån, 1 mitt på locket och 4 i ytterkant.


Det som jag saknar lite med att komma hem är ju att testa allt nytt som kommit, och såklart att få öppna mina julkalendrar som är proppade med härliga produkter! 😀

Det är mindre än en månad kvar till jul och Loreal har släppt en limited edition skugga som heter La Paletts Smoky och det som jag gillar med denna palett är att den har allt man behöver för att göra en vardagsmake, en festligare makeup och sedan en riktig sotning. Man behöver inte köpa flera paletter för att få till olika looker och det är fördelen med just dessa paletter från Loreal är att dom inte är så färgstarka. Makeupartister älskar ju att jobba med pigmentrika skuggor men är man inte så van vid att jobba med sådana produkter så är dessa jättebra för då kommer man undan dessa fula kanter som anar lätt blir till. 🙂

Denna palett finns i butik mellan v.46- 52 och kostar 129kr. En grej att önska sig i julklapp kanske? 😀

2 reaktioner på “L’Oréal La Palette Smoky”

  • Evelina skriver:

    Hej Annica och tack för en jättebra blogg, du ska veta att du är den absolut största inspirationskällan för mig! Jag har en liten fråga, jag har alltid haft en fin hy och nästan aldrig haft finnar någonsin under mina 20 år, och nu när jag flyttat till Australien för några månader sedan har den blivit jättedålig, det känns som jag vaknar upp varje morgon med en ny finne och att jag får massa små pluppar i pannan också. Jag smörjer in mig både morgon och kväll samt använder en skrubb (precis som jag alltid gjott) jag har fler svenska vänner här som har fått betydligt sämre hy sen dom flyttade till Australien. Har du någon aning om varför och vad man kan göra för att komma tillbaka till min fina hy? Skulle bli så tacksam om du svarade så man kanske kan slippa vakna upp med en ny finne varje dag för resten av min tid i Australien!
    Kraaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.