Loka likes old school


Igår plingade det på dörren och fick ett paket som jag trodde var en tårta, jag blev så glad. Men när jag öppnade så blev jag ännu gladare för det var nyheterna från Loka. Och det var smaker av glass, Pear ice pop, Vanilla soft serve och Strawberry ice cream som fick mitt sötsug att dämpas.

Dessa tre nyheter smakar precis som när man slickar på sin Piggelin, äter sin mjukglass eller sin jordgubbsglass. Det är helt sjuk att dom fångat upp smakerna så bra i drickan och jag kunde inte hitta någon favorit för alla tre var så goda. Och sen kommer dom att vara perfekt vid olika tillfällen i vår och sommar. Jag menar ibland är man ju jättesugen på en maffig mjukglass medan andra gånger nöjer man sig gott och väl med en Piggelin. Här kära läsare har vi ett mycket nyttigare alternativ än den där glassen. 😉

Ni måste smaka dessa när det kommer ut i butik vilket är vecka 11! 😀

1 reaktion på “Loka likes old school”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.