Livet är en fest!

Just nu sitter jag och kollar på det bästa på länge, nämligen två killar som installerar min BÄNKSKIVA! 😀 Som jag längtat efter den här stunden, jag skulle nästan vilja bädda ner mig med popcorn och Cola Zero för att maxa detta. 😀 Det kommer att bli hur bra som helst, dock tycker jag lite synd om dom för skivan är uppenbarligen fett tung, dom flåsar som fasen medan jag sitter och knappar på tangenterna.

Hörni, wow vilken helg! Den har vart maxad, deluxe! I fredags så gästade jag och härliga Isabel Adrian Idol Extra. Hela showen var ju jättebra men det var svårt att vara glad efter Noa åkt ut, jag tyckte så synd om honom även om jag tycker att de som är kvar är värda sina platser så sved det att se. >>Ni kan se min medverkan här<<

Igår så startade dagen med en dagsfest som Starclub anordnade för att fira deras alkoholfria öl, jag älskar Starclub. Fixar dom något så är det rejält maxat och jag är så glad över att jag blivit en del av den familjen. Vi har alltid så jädrans kul tillsammans, det är bra människor och man får verkligen minnen för livet när man är med dom. Så igår hoppade jag in i en taxi till Södra teatern, åker upp sju våningar, hissdörrarna öppnas och jag möts av ett rejält drag. Vi äter fyrarätters och mellan måltiderna står vi på stolarna med isfacklor i händerna och dansar till musiken. Det var så kul!

Efter det åkte jag hem, sov i typ tre timmar innan jag mötte upp Daniel, Ellen, Beatrice, Viktor, Kajsa och Keela på Kasai för en ruggigt god middag. Där satt vi i ett par timmar innan vi begav oss ner till nattklubben där vi hade bord. Strax efter tolv stack vi till V för att dansa, vi var även på Spy Bar samt Hells innan jag skuttade in genom dörren imorse.

Som sagt, en grymt rolig helg som kommer att avslutas med lite häng med vännerna och ikväll kommer Stitch. Tänk vad jag kan sakna henne bara efter två dagar, jag saknar henne så fort Marcelo hämtat henne så jag kommer verkligen gosa ner mig med henne framför SATC innan jag somnar ikväll. 🙂

7 reaktioner på “Livet är en fest!”

 • hej skriver:

  vilken fjortis du har blivit sen ni gjorde slut, synd!

  • Sanna skriver:

   Hon lever sitt liv, varför i helvete är hon fjortis för det?
   Skriver du sånt här till killar som festar också?

   • hej skriver:

    antar att du också är likadan 😂😂😂😂
    sen har jag en fråga, har jag sagt något ang festande?? att hon är fjortis för att hon festar? Nepp , så hejdå

 • Anonym skriver:

  Fortsätter dina helgfester, röker du också trodde du skulle ha uppehåll eller sluta ett tag
  Hoppas du känner igen M tror det har blivit en liten förändring, jag vet inte om det är sant,
  längtar du inte efter M också Skämt!

 • S skriver:

  Jättefina kläder! Du passar väldigt bra i din ”nya” stil!

 • Anonym skriver:

  Hon får ju festa så mycket hon vill, eller inte, men det stämmer så dåligt med hennes tidigare inlägg, hur hennes kropp
  har tagit stry!!

 • Anonym skriver:

  Var har du köpt dina vita byxor? De är såååå fina! Vore jättetacksam om du kunde svara på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *