Linjer runt ögonen

1461584116-97931Hej Annica!
Du kanske kan hjälpa mig med mitt problem.. Jag är nu 27 år och börjar känna att rynkorna under mina ögon syns lite väl mycket. Vad rekommenderar du? Testat alla möjliga ögonkrämer och serum men inser nu att jag nog måste prova fillers. Har du provat detta under ögonen och vad är isåfall din erfarenhet av det? Tusen tack för en bra blogg!!

SVAR: Hej!
Jag vet vad du menar då jag själv har dom. Jag är noga med hudvården och har man bra hudvård så hjälper ju det att bromsa åldrandet i huden. Men vi kommer ändå att få våra linjer och rynkor och känner man att man inte riktigt vill vara med om det så finns det självklart hjälpmedel som fillers. Det är absolut ingen fara, man behöver inte vara rädd för det bara för man sett skräckexempel. Jag menar googlar man botox så får man fram de värsta resultaten och det finns ingen risk att det blir så om man går till en bra klinik.

Jag själv har bara testat botox just runt ögonen och det gör ju att när man ler så får man inte linjerna och rynkorna i det partiet. Jag använder botox just för att jag känner att hela mitt ansikte rör sig när jag pratar, det är som att varje liten muskel i mitt face lever sitt egna lilla liv istället för att samarbete med de andra. 😀

Så fillers bör du inte vara rädd för, gå på en konsultation och kolla vad dom rekommenderar, det kanske är något annat du behöver göra också eller så kanske det inte är lika ”grovt” som du själv upplever. 🙂

4 reaktioner på “Linjer runt ögonen”

 • Hannah skriver:

  Om man inte vill ha botox eller att rynkorna faktiskt beror på att huden börjar bli tunnare och slappar och inte på mimiken, vad rekomendrar du då? Finns det någon bra kräm/serum som kan fixa till det här lite?

  Tack på förhand!

  Kramar Hannah

 • Ilva skriver:

  Men vart exakt la du botox? Bara pannan eller även under ögonen, näsan? Är också sugen! Gillar ditt resultat!

 • Tove skriver:

  Be real ist och säg istället att det är för att du inte vill ha linjer å rynkor?, vadå ditt ansikte rör sig när du pratar? Det gör väl allas? (Utom alla Hollywood fruar typ?)

 • eve skriver:

  Hej Annica! Du kanske kan hjälpa mig 🙂
  Jag vill gärna sätta basen med ett puder men problemet är att jag har ganska torr hy. Jag behöver alltså inte alls puder mot glans utan det är endast för att basen skall sitta på plats och inte creasa sig. När jag pudrar ser jag så torr och grå ut och gillar egentligen min look mycket mer utan puder! Har du något tips på hur man kan göra? Älskar din blogg och karriär!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *