LH Cosmetics- Toppa din ögonskugga

När jag fotades för Depend så sminkade grymma Linda Hallberg mig som har verkligen visat vad hon står för, makeup! Jag fick med lite av hennes produkter för att testa och jag tycker att hon gör det så jäklarns bra men jag själv är ju ganska tråkig när det kommer till makeup. Jag kan göra crazy makeups om jag vill men det är inte riktigt där jag känner mig hemma. Ska man göra något så ska man brinna för det, varför ska man hålla på med det?

Jag har alltid sett på makeup som en förbättring av det man redan har. Jag älskar att göra fina fräscha baser, klara fina ögon, lätt rosiga kinder, en solkysst look med härlig glow. DET är det jag brinner för. Men däremot har jag testat en hel del produkter och när jag testade LH Cosmetics måste jag bara säga hatten av. Pennorna är så otroligt krämiga och lätt att arbeta med, som dom är eller om man vill sudda ut dom lite. Garanterat därför dom vann pris på Daisy Beauty Awards. 😉

Svampen som är framtagen har många olika kanter och hörn, allt för att komma åt exakt där du behöver istället för att använda dig av flera olika och sedan har vi paletten som kan trolla vilken tråkig ögonskugga som helst till rena drömmen- Enchanted Secrets.

Man kan väl nästan säga att det är slöjan på bruden, strösslet på cupcaken, konfettin på festen för den tillför så mycket till en tråkig ögonskugga. Ni kan själva se på bilderna nedan hur den tråkiga bruna och svarta nyansen genast blir mycket festligare med denna produkt ovanpå. En perfekt topping! 😀

Pris för den rackaren är 549kr. Kan svida lite när du betalar men när du inser hur mycket du kan använda den till kommer du se det som en bra investering till makeupväskan. 😉

3 reaktioner på “LH Cosmetics- Toppa din ögonskugga”

 • sussie skriver:

  Inte dyrt med tanke på att den är vegansk samt funkar till ögon, läppar och ansikte. Är antagligen dryg också. Jag har ingen åsikt om hennes kunnande men hennes sminkningar är nästan alltid clownaktiga och jag är mer för dämpade, neutrala toner. Jag är lite feg och tycker inte att jag har varken utseende eller kläder som passar till en häftig sminkning så jag har aldrig kollat in hennes smink.

  Men dessa färger var snygga när du blandade ihop dom. Stort plus att dom har så brett användningsområde.

 • Så fina produkter! 🙂

  Besök Inspoguide.com för att få massa inspiration!

 • chistes skriver:

  Otin tästä kopin ja kysäisen josko olisi mahdollista saada alekoodia tai arvottavaksi patukoita 😉 order a custom essay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *