LdB Love in Paris

DSC_0052
Desktop
DSC_0055

Idag tänkte jag tipsa er om en väldigt härlig kroppsserie från LdB, Love in Paris. Jag har alltid tyckt om dessa kroppsprodukter, enda sedan jag var liten och använde deras typiskt gula flaskor och just den med rosa text som doftade helt underbart. Men nu har jag testat den här serien och denna jag själv använder för tillfället, både i duschen och efter för att smörja in mig med. Jag gillar att ha samma kroppsserie i duschen som efter så att man inte blandar massa dofter. 🙂

1 reaktion på “LdB Love in Paris”

  • Eleonore skriver:

    Vart hitta du den seriens, i vilken butik? Jag hittar den ingenstans. Kanske slutat att sälja den eftersom den var begränsad upplaga?

    Luktar himmelskt gott i alla fall :)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.