LCHF-pannkakor

IMG_4895 IMG_4896

Ingredienser:
4 ägg
3 dl mandelmjöl
1,5 dl laktosfri mjölk
0,5 krm salt
1 tsk bakpulver
30 gram smör

Tillagning:
Vispa ihop ihop ägg, mandelmjöl, mjölk, salt samt bakpulver i en skål. Smält ca 25 gram smör i en stekpanna. Häll över i pannkakssmeten under vispning. Stek ca 1dl pannkakssmet åt gången på medelvärme. Servera med frukt eller bär.

Såhär startade jag dagen. Jag hörde hur Marcelo höll på att dona i köket så jag klev upp till honom och stekte LCHF-pannkakor. Det smakar precis som vanliga pannkakor bara att man byter ut mjöl och mjölk mot gluten- och laktosfritt. Hur gott som helst! Eftersom det är morsdag idag så passa på att gör goda pannkakor till henne och resten av familjen till lunch med goda tillbehör som färska hallon och blåbär. 😉

3 reaktioner på “LCHF-pannkakor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *