Läppnyheter från Estee Lauder

Innehåller adlinks

Estee Lauder introducerar Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor. Säg det ni när ni går till butiken och vill hitta produkterna haha, inte så himla lätt. De nya läpprodukterna består av flytande läppfärger med tre olika finishar och det kommer hela 10st matta, 7st metallic och  7st med vinylfinish.

Dom är otroligt rika på färg och så otroligt behagliga på läpparna. Väldigt krämiga, nyansen blir jämn och det är inget som på något sätt torkar till sig och smular och blir som ett packat lager. Den håller sig smidig hela tiden och det är pga att dom innehåller otroligt mycket hyaluronsyra, alltså fukt.

Estee Lauder känns som produkter för den äldre kvinnan, det spelar liksom ingen roll om dom använt sig av 22 åriga Kendall Jenner att fronta produkterna det känns fortfarande väldigt riktat till en äldre målgrupp. Och speciellt när tex dessa läppprodukter finns att köpa som ett kit i en väska. Inte för att vara den som är den men ärligt talat, vem kommer att använda denna väska till vardags!? Den är supersöt och det är ett roligt kit att köpa men istället för att göra ett sådant här paket tror jag många fler skulle uppskatta om man tex fick med en bra makeupremover till som man faktiskt kommer att använda. 😉

Annars, superhärliga läpprodukter och jag är väldigt mycket för den matta finishen. Tycker den blir supersnygg på läpparna men däremot tror jag produkten är lite för dyr för vissa. Märket i sig har lite mer dyrare produkter och är riktigt kända för sin Advanced Overnight Repair men jag tror att har man fastnat för Estee Lauder kommer man alltid vara en trogen kund.

Pris: 325kr >>HÄR<<


403, 101 och 407 
109, 306 och 312
312. FIY så använder jag denna foundation i nyansen 4.

8 reaktioner på “Läppnyheter från Estee Lauder”

 • Milla skriver:

  Hej Annica!
  Hur känns det för dig att Marcelo i en och samma mening hyllar dig, men även hyllar sin nya kärlek? Känns lite konstigt att han gör så tycker jag. Visst det är absolut inget negativt att börja meningen med: ”Trodde faktiskt aldrig att jag skulle hitta en tjej med lika fint och stort hjärta som Annica…”

  Och sen skriver han att han hade fel och att han nu vet hur det känns att vara kär igen. ”Hon får mitt hjärta att slå hårdare än nånsin” …

  Kramar!

  • Annica Englund skriver:

   Jag tycker det är superkul att han träffat en ny och jag har även träffat henne så det känns inte alls konstigt. Jag tror också det är pga jag själv har gått vidare, känner mig stabil och inte alls har sådana känslor kvar för honom. Jag älskar mitt liv, jag är glad för hans skull och hoppas att han blir lycklig!

 • Josefine skriver:

  Att alla ska ha så komplicerade produktnamn 🙈

 • Louise skriver:

  Tycker det ser ut som du har målat utanför läppformen här, på underläppen. Och på sista bilden även på överläppen.

 • Jennie skriver:

  Du skriver bara vilket nr de olika läppglansen har men alla sidor där de säljs skriver bara ut namnen för varje färg men inte vilket nr de har. Svårt att vet vilka som är vilka. har du namnen på de färger som du testat i inläggen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.