La Vallée Village- Designer Outlet

Hallå!
Jag ligger i mitt sovrum medan de som fixar min bokhylla jobbar på. Dom hann inte riktigt klart med den under tiden jag var borta så förhoppningsvis blir allt klart idag så jag har det fint inför helgen. 😉

Det känns skönt att vara tillbaka från Paris men fan jag lever ju verkligen maxat när jag reser, jag mår så bra när jag få turista i olika länder. Nu om någon vecka blir det mest troligt Portugal efter det Estland sedan Rom och som jag sagt är detta jobbresor, alla har olika syften. När vi var i Vegas skulle vi visa upp vad man kan göra när man turistar där. Detta var en mer fri resa där vi fick göra vad vi ville. Men det framgår på min Instagram vilka vi samarbetat med då det var det som var dealen med kund. Men nu tänkte jag fokusera på designeroutleten som sååå många av er undrat över.

Jag själv hade aldrig hört talas om denna men en gemensam tjejkompis till mig och Daniel åker ofta till Paris och berättade om detta stället, La Vallée Village. Detta är en liten gågata som är uppbyggd några mil från själva Paris, du hittar butiker som Gucci, Chole, Burberry, D&G, Versace, Celine, Valentino, Armani, Givenchy, Jimmy Choo, Kenzo, ja det finns en hel del märken och ni kan kolla in dom >>HÄR<<. Det var så himla mysigt, speciellt nu när det är lite julkänsla där. 🙂

Priserna är helt galna, inne på Gucci var det mer än halva priset på vissa saker och det är långt ifrån skitgrejer. Det är väskor, skor, bälten, kläder, smycken ja dom har det som finns i en vanlig Guccibutik. Men det är ju en outlet så det är ju såklart inte det senaste som kommit ut men det är mycket som man sett i butik tidigare.

Men det är kanonpriser överallt på alla butikerna, jag shoppade inne på Gucci och Kenzo och jag har insett att jag tycker att det är roligare att köpa lite dyrare kläder och accessoarer än väskor. Så för mig blev det då kläder och några accessoarer.

Man kan ta sig dit med en Uber men då kostar det ca 600kr. Annars åker man RER som kostar ca 70kr, hoppar av på stationen som heter Val d´Europe, sedan går man igenom ett ganska stort köpcenter innan man kommer fram till Outleten. Det tar ca en timma att åka dit men det är hur smidigt som helst och så värt det!

21 reaktioner på “La Vallée Village- Designer Outlet”

 • Annika skriver:

  Vad fin outleten ser ut att vara, mysig!

 • Svea skriver:

  Tycker du de är ok att marcellos nya tjej lägger upp videos osv på er hund som om det vore hennes? Hon hade hunden lös i framsätet i bilen när hon övningskörde, hunden dör direkt ifall hon skulle krocka. En tanke bara 🙂

  • marre skriver:

   Övningsköra?😱Hur gammal är hans nya tjej igentligen?

   • Svea skriver:

    Hon är 18 🙂 99a

   • Pernilla skriver:

    Vad har ålder med övningskörning att göra??? Man kan vara allt från 16 till 116 år så… Sen, varför skriver ni detta på Annicas blogg??? Låt henne vara och få leva sitt eget liv. Jesus!!!

    • sara skriver:

     Du ska skita i vad vi skriver till varandra ,Ställde en fråga helt enkelt .Så trött på alla blogg poliser,Får ni betalt?

     • Pernilla skriver:

      SARA, Ser ingen fråga från dig??? Men du är väl SÅ JÄVLA OMOGEN så du skriver under med olika namn. VÄX UPP eller försvinn härifrån. Din dåliga energi är INGEN intresserad av!!! Idiot!!!

  • carro skriver:

   Vem är hans nya tjej?

  • Annica Englund skriver:

   Jag bryr mig inte. Jag vet vad som gäller och det är det viktigaste. Sedan visst är det oansvarigt av henne när Marcelo har ett bälte till henne och jag har hundbur.

 • Sussie skriver:

  Där blir det lätt ett besök vid nästa Paris resa. Ska bli kul att få se vad det blev för godsaker som fick följa med hem. Tack för träningstipsen, uppskattat från min sida iaf!

  Sedan hoppas jag att det är ett skämt att någon övningskör med en lös hund i bilen. Det är bye-bye till det körkortet annars + böter. Är det verkligen sant så skulle iaf jag tänka om vem jag lämnar min hund till. Nu tycker alla olika men mår verkligen hunden bra av att hatta runt bland många människor. Fattar inte var ni hittar dessa videos och bilder, det enda jag hittar är en wannabee med hög musik på sina videos – inte heller bra för känsliga hundöron.

  • Diana skriver:

   Skulle aldrig som hundägare fara ut och resa konstant och ha min hund hos andra.Sådant tänker man ju på innan man skaffar hund.Stich är väll knappt ett år ens?

   • Leoni skriver:

    ”Hos andra” menar du då alltså Marcelo, Annicas ex-pojkvän som hon köpte Stitch med? Alltså någon som känner Stitch väl och har överrenskommen ”delad vårdnad”?

    Och du menar då också att om du och ditt ex har delad vårdnad om en hund, då sitter du hemma i soffan framför SVT även dagarna som ditt ex har hunden?

    Jätte märklig kommentar, av er båda.

  • Annica Englund skriver:

   Gud du kommer att älska det!

   Vad kul att höra, tack själv <3

 • Pernilla skriver:

  Kan du inte visa upp dina fina inköp från resan? Av påsarna att döma verkar det vara mycket fina godsaker! 😛

 • anonym skriver:

  Skrev du inte nyligen att man inte blir lyckligare av lyxprylar för det blir man inte.

  • Annica Englund skriver:

   Jag blir inte lyckligare av det men jag köper hellre ett riktigt snyggt skärp från Gucci än ett från tex H&M just för att jag tycker det är finare 🙂

 • Frida skriver:

  Har varit så kul att följa er resa både på instastory och bloggen 😀😘😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *