Kylie Jenner Lip Kit

P8261498
Hejsan!
Alltså vilken dag, jag har jobbat som fasen men det känns ändå som att jag inte fått något gjort. Varför är det bara 24h på ett dygn? Kl 15:30 hade jag att möte med mitt produktionsbolag inför hösten och redan på torsdag så sätter inspelningarna igång och jag är så taggad. Alla ni som är träningsintresserade, håll utkik säger jag bara. 😀

Och här kommer ett inlägg som handlar om Lip kitsen som ni frågat så mycket om, jag gjorde ju en film på dom men några av er ville se dom bättre så här kommer dom i bilder. 😀

Kiten kostade ca 250kr styck och med tull, frakt osv så blev det ca 1500kr. Jag skulle inte säga att det var värt väntan på dessa kit, jag skulle lätt kunna gå och köpa mig NYX minigloss som är matta som är mycket billigare och mer lättillgängliga. Så ni som verkligen vill åt dom, det är inte värt det tyvärr. 🙁

Posie K
Här har ni färgen Posie K, jag personligen tycker att den är alldeles för rosa och 80-tal för mig smak.
true brown k
True Brown K var lite av en favvo då jag gillar mörka läppar, men däremot behövdes tre lager för att den skulle bli någorlunda täckande. Och trots det är den fortfarande lite fläckig…
cakdy k
Candy K, ännu en färg som är lite för rosa för min smak. Passar någon med varmare toner bättre, jag själv har kalla och bär därför inte varma färger!
koko k
Koko K, snarlik Candy K men lite ljusare. Den här går också bort för mig…
dolce k
Dolce K, allas favorit och även min av dessa fem. Den passar perfekt till vardags om man vill känna sig lite mer uppiffad. 😉

8 reaktioner på “Kylie Jenner Lip Kit”

 • Maria g skriver:

  Ska finnas liknande av märket Milani. O många gillar det. Behövs ej läppenna till det o ska sitta bra. Så jag provar det för jag tror dom har lite mer färger som passar.

 • Maria g skriver:

  Vill tillägga att i i så fall hade jag köpt nummer 1 som du visar tycker du är jättefin i den men jag vet viktigast att man trivs själv med det man använder.

 • M skriver:

  Min Koko K är inte alls så ljus utan mer ”lila” på mig, men tycker ändå vi har ganska lika hudton? Kan färgen variera beroende på vad ens läppar har för färg?

 • Linn skriver:

  Det som är viktigt att komma ihåg är det att dem ser väldigt olika ut på olika personer, på grund hudfärg och underton på läpparna. Tex blir min posie inte alls så rosa utan mer åt de lila hållet.

 • ellie skriver:

  har aldrig kunnat bära läppstift. Känner mig alldeles för sminkad, oavsett vilken färg det är. Det är konstigt hur man funkar, på andra ser det jättefint ut och inte alls konstigt. Men på mig känns bara så fel. Det funkar inte alls.

 • Den längst ned va faktiskt väldigt fin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.