Jag är lyckligast

Vilken fantastisk kväll!

Älsklingen serverade blåmusselpasta med vin, i bakgrunden spelades romantisk musik och på tvn visades en bakgrund av fiskar som simmade omkring i ett akvarium. Vi skålade för vår riktiga påsk tillsammans och njöt av maten. När vi ätit upp smuttade vi på vinet och bara tittade in i varandras ögon och jag kände att jag rodnade lite grann och blev otroligt rörd när älsklingen höll ett litet tal till mig där han berättade hur underbar jag var. 🙂 Det var så mysigt och helt plötsligt reser sig Marcelo och bjuder upp mig till en dans. Alltså jag blev lite generad men det var så romantiskt och det pirrade i hela min kropp. Vi dansade, höll om varandra pussades för fullt och njöt av stunden till max.

Nu har vi hoppat i mysdräkterna, tagit fram påskgodiset och satt på oss 3D glasögonen för att avsluta kvällen med en film. Detta har vart en underbar kväll och jag känner mig som den lyckligaste tjejen i hela världen! ❤

20130330-215626.jpg 20130330-215635.jpg

24 reaktioner på “Jag är lyckligast”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.