Kort hår igen

Här är mitt naturliga hår. 🙂


Det är en trött tjej som bloggar nu som har ruggigt ont i händerna efter ett crossfitpass men guuuud så skönt det är att vara tillbaka igen. Trots att jag ville spy efter halva passet så mådde jag grymt bra efteråt och var så glad, jag nästan skuttade därifrån pga alla endorfiner. 😀

Det enda som jag tyckte var lite trist var att mitt hår blev alldeles svettigt. Jag var hos >>Elin Johansson<< idag och satte om mina hairtalks, jag gör det var sjätte vecka så håret hela tiden håller sig fint, och hon stylade det så fint!

Mitt egna hår har växt supermycket, dock är det en sådan här tråkig mellanlängd nu. Jag tror att jag vill klippa av det igen till hösten som jag hade innan mina extensions för jag älskade den längden, jag kände mig lite porrig i det. Vad tror ni om det?

Tänk att jag är på samma ställe som Elin var för ett år sedan och det känns så bra när jag pratar med henne och hon säger att det som jag känner och tänker är helt normalt och att det var samma för henne. Jag gör typ samma resa som hon gör nu och hoppas vara på samma ställe som hon är om ett år. 😉

Nu ska jag äta middag och kolla Idol från golvet… det är några veckor kvar till min soffa kommer…

4 reaktioner på “Kort hår igen”

  • k skriver:

    Varför går du inte in på Elins blogg och frågar? Om man nu behöver ett svar på den frågan.

  • Anna Gulltoffs skriver:

    Åh tycker att du är snygg i alla frisyrer.Det är skönt och tryggt att hairtalk finns. Man kan ta ut det och spara håret till man känner för att sätta i det igen…. Har också hairtalk 3 paket 25 cm. Du kanske har 40 cm? Det är så härligt att ha mycket hår! Älskar hairtalk produktserien och inpackningen är jag typ beroende av! Kram 😇

  • Tove skriver:

    Låt inte porrigheten sitta i håret!😁 känns som du lägger för mycket värde i utseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *