Kopiera mitt hem!

Innehåller adlinks

God morgon!
Fick en hel del mejl igår från olika banker och även många mäklare skrev till mig på Instagram angående mitt inlägg igår. Varför är ni så svåra att hitta? Man vill ju verkligen hitta de bästa personerna på varje arbetsplats. De personerna är de som vågar tänka utanför boxen och inte bara går efter ett papper och bara ”du passar inte in i den här mallen”.

Well! För det första, jag vill inte passa in i någon jäkla mall. Skulle jag göra det och försöka anpassa mig hade jag inte vart där jag är idag. Det är det som skiljer människor och människor. De som livet lever och de som lever livet! Jag har aldrig passat in i någon jäkla mall och det kommer jag mest troligt inte göra heller! Och seriöst, finns det någons livssituation som ser likadan ut? Precis som med allt annat så måste man ju anpassa saker efter varje individs behov för att det ska bli så bra som möjligt, eller har jag fel?

Nu är jag så himla tacksam att jag har kanaler som breder ut sig så pass mycket att de här personerna jag ville hitta nu kunde hitta mig och få bollar i rullning. Och ni andra som fortfarande sitter med ert papper och jämför människors situationer, jag hoppas att ni trivs med er arbetssituation just nu för ni kommer nog inte komma så mycket längre genom att jobba på det sättet.

Nu till min lägenhet som så många av er frågat om. Ni har frågat om all inredning så jag tänkte att vi kan väl bränna av i det här inlägget där jag berättar och länkar vart allt kommer ifrån!

Platsbyggda bokhyllan: Karlssons Golv & Badrum (dom totalrenoverar även lägenheter!)
Taklampa: By Rydéns
Stuckatur: D-cor
Soffa: Howard
Soffbord: Tom Dixon
Stolar: PickedOut
Matta: Kilands Mattor (det är en heltäckningsmatta i ljusgrå som jag måttbeställde)
Puff: Jotex
Gardiner: MyWindow

Köksstommar: IKEA (svarta stommar)
Lådfronter: Lucks By Robo
Bänkskiva: Stenkskivor.se
Blandare: Tapwell
Ho: Tapwell
Fläkt: Swedluxury (den större varianten)
Vitvaror: IKEA (kyl, frys, ugn, micro och häll)
Väggen mellan kök och sovrum byggde Snicker1 igen och jag kom på lösningen.

Sänggavel: Jotex
Överkast: Svanefors
Knut: DesignHouse
Bokstavstavla: Pickedout

Stuckatur och alla takrosetter: D-cor

Taklampa: CO Bankeryd
Avlastsningsbord: Carrie
Spegel: Mio (har dock utgått)
Vas: By on Rika

12 reaktioner på “Kopiera mitt hem!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.