Komplikationer efter näsoperation

Hejsan! 🙂
Jag hade en lite fundering,jag har bokat tid och ska göra en operation hos Kjell-Ove Sällström där jag såg sen att du också hade opererat dig. Men det jag funderade över, har du fått några komplikationer efteråt? Andning osv? Fick du kortisonspruta sen med? Har hört så olika saker om kortisonet så man blir ju skrämd.. gjorde du något med näsvingarna med fresten? Börjar bli så nervös nu!😅

Hoppas du vill svara:)
Med vänlig hälsning, Rebecca. och tack för en härlig, blogg, vlogg och instagram ☺️

SVAR: Hej Rebecca!
Var inte nervös, du är i otroligt trygga händer. Jag fick inga komplikationer så, det som hände av att det blev liten knöl på mitt näsben men det slipades bort när allt hade läkt klart. Sedan fick jag även kortisonspruta i nästippen för att den skulle bli lite nättare. Så jag hade inga blåmärken, blev inte svullen i ansiktet, blödde inte,  hade inga problem med andningen så jag hade inga komplikationer så.

Kjell-Ove är superduktig och kom ihåg att när du väl tagit av gipset så kan näsan se lite svullen ut men det lägger sig efter några månader. När jag själv såg min näsa först tänkte jag bara ”aja den är ju bättre än innan” men när svullnaden lagt sig så blev resultatet så himla fint och jag är supernöjd! 😀

Tack själv och ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *