Kompisträning utan vikter!

Vilket dundergäng!

God morgon!
Dagarna här på träningsresan med GoActive / WörkOut startar kl 8 i repan för då knatar vi ner till stranden för lite beachträning. Vad kul att ni uppskattar att jag skriver om träning igen, det blir jag så glad över för jag själv älskar det och tycker det är så kul att andra blir inspirerade av att komma igång. Träning är inte svårt, det gäller bara att använda fantasin lite. 😉

Vi tränar två gånger om dagen här på träningsresan, första passet kl 8 och det är på stranden och andra kl 16 är på tennisplanen. Vi använder oss själva och varandra som vikter och igår var det ett så sjudundrans roligt pass att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ett pass helt i min smak! Vi värmer alltid upp med lite rörlighet och olika övningar för att bli varma och för att kropparna ska bli lite förberedda på vad som komma skall. Sedan kommer passet och det är det som jag lägger ut här i bloggen eller så skriver jag liknande så ni enkelt kan utföra det hemma.

Såhär såg gårdagens pass ut:
-Vi jobbade tre och tre.
-Vi hade fem olika övningar som vi skulle genomföra.
-En person sprang 200m, de andra två stod och utförde övningen men det var bara en person i taget som fick jobba. Så man fick dela upp det lite hur man ville. Och det var löparen som avgjorde hur länge de andra personerna skulle jobba för när den personen kom tillbaka så byttes man av. Och så gjorde man till alla repetitionerna var klara. Och när dom var klara så gjorde alla burpees tillsammans innan man gick över på nästa övning.

Här kommer passet:
100st air squats (allts: två stycken utför dessa men endast en i taget som jobbar, den tredje springer 200m)
2st burpees (alla tre)
80st buddy plank jump
4st burpees
60st buddy situps
6st burpees
40st brandmanna squat
8st burpees
20m skottkärra (alla tre skulle gå 20m var och denna gång sprang ingen)
10st burpees

För att ens starta detta pass var hela laget tvungna att springa 200m tillsammans i grupp sedan körde vi igång. Och för att avsluta passet så sprang vi samma runda igen som lag bara det att en var tvungen att bli buren hela tiden. Man fick såklart bytas av, bära hur man vill etc så länge en person blev buren hela tiden. 😀

100st Airsquats, egentligen jobbar en i taget, en vilar och en springer.
80st Buddy plank jump.
60st Buddy situps.
40st Brandmanna squat
20m skottkärra.
Alltså älskade Pischa! Så glad att jag lärt känna dig. Visste ni att jag lärde känna Pischa via en träningsresa till Marbella? Nu är hon en av mina närmsta vänner. <3
Alltså vi är så jäkla härligt gäng här!
De som är klara hejar såklart in de andra i mål!
Grymmaste GoActive/ WörkOutgänget!

8 reaktioner på “Kompisträning utan vikter!”

 • Helen skriver:

  Ååå va sugen jag blir på en träningsresa. Hur känns det att resa ”ensam” iväg så?

  • Annica Englund skriver:

   Det är så kul för det är många som gör det och man lär alltid känna nya människor. 🙏🏻

 • Josefine skriver:

  Jäklar, vilken kropp hon har Pischa 😀

  http://nouw.com/sjosefine

 • pernilla skriver:

  Ser jobbigt ut! 😉 Hur varmt har ni? Tänker att det måste vara jobbigt att träna om det är tokhett. Här hemma var det 26 grader i skuggan idag och fortsatt strålande sol och det ska vara samma väder imorgon och onsdag så för min del blir det inga tunga tag hehe.

  En sak jag tänkt på när jag ser er, ni blir så ”biffiga” i era kroppar. Är det något ni vill ha? Själv vill jag hellre ha långa och smala muskler så man inte ser så grabbig ut så att säga. Missförstå mig inte nu men du hajar väl vad jag menar? Men sånt är ju självfallet individuellt. Och jag tränar inte för att få värsta bodyn utan för att må bra, det är en livsstil men jag tränar så att min kropp inte blir biffig för det vill jag inte. Därav min fråga. Förstår att du tränar för att du mår bra av det men gillar du att det blir så biffiga muskler?

  • Annica Englund skriver:

   Vi har det lite svalare än er så det går alldeles utmärkt att träna i 😀

   Vi alla har olika kroppstyper och sedan beror ju allt på vad man utför. Jag tycker det är kul att känna mig stark, explosiv och har mycket mer Fiber 2-muskler vilket gör att jag har lättare att bli musklig än slank. Men väljer jag att träna och utföra sådana övningar som får min kropp slankare så kan jag göra det. Allt är upp till var och en och vi har olika mål. 🙂

   • pernilla skriver:

    Absolut! Var mest nyfiken! Ser i alla fall grymt kul ut!

   • Stephanie skriver:

    Du har sjukt fin kropp, och helt ärligt fattar jag inte vad folk menar med ”biffig”?? Du är ju liten, tight och slank men har samtidigt format och tonat din kropp med muskler = det man är ute efter!! annars blir man ju bara ”skinny-fat” eller platt… Men det är bara min åsikt 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.