Kompisträning

Innehåller adlink

Kl 8 var jag uppe på en promenad med Stitch runt Hornsbergstrand och Fridhemsplan, vilken fantastisk morgon. Planen var även att jag skulle sticka och träna kl 12:30 med Pischa men jag fick ett sms om att min bil var klar på sin service och att jag skulle hämta den. Dom frågade även vart mina sommardäck var, haha. Jag kör ju fortfarande med mina vinterdäck vilket är såååå dumt! Dom är dubbfria men det sliter ju onödigt mycket så jag måste kolla upp vilket däckhotell jag har lämnat in däcken på och byta! Så jag ska iväg och hämta min bil sedan ska jag iväg på lite skönhetsfix. Inget myspysskönhetsfix utan det är botox och fillers.

Vet ni vad jag kom på? Jag fyller ju för fasen år snart och det innebär att det är ännu kortare tid till jag drar till Marbella, hade helt glömt av det. Jag åker ju på tisdag och då blir det dagar fyllda med träning på Mikes gym. Som jag saknat det stället! Om ni har vart där så vet ni vad jag snackar om, och om inte ja då är det bara att pallra sig iväg.

Här är lite bilder från Söndagstangon Pischa serverade oss, ett riktigt jobbigt pass som innefattade mycket löpning och det har nu ändå blivit min starka del. Jag har alltid vart duktig på att springa och det har jag ju fotbollen att tacka men runt 2012 fick jag problem med mina knän vilket gjorde det svårt för mig att springa. Jag fick gå på magnetröntgen för två år sedan pga av det men dom hittade inget tydligt men misstänkte någon kronisk inflammation då jag haft detta problem så länge…

Men efter jag började träna upp baksidan av mina lår och rumpa hos Kalle som är PT på WörkOut har jag inte haft problem när jag springer. Att kunna springa utan smärta och framförallt att känna sig stark i löpningen är så himla skönt för det underlättar i min träning och den blir även mycket roligare!

Vi körde två och två och skulle dela på alla repetitioner och sedan löpa tillsammans:
50st burpees
200m löpning
100st armhävningar
400m löpning
150st lounges med vikt
600m löpning
200st airsquats

Springa 1 varv runt huset

200st airsquats
600m löpning
150st lounges med vikt
400m löpning
100st armhävningar
200m löpning
50st burpees

Detta tog ca 30 min att genomföra om jag inte minns fel och det var fruktansvärt jobbigt men en perfekt Söndagstango! 😀

Mina skor hittar ni nedan, dom skönaste löpardojjorna ever!

Eftersom Xenia fortfarande var lite krasslig fick jag köra löpningen själv.
Här var jag trött och illamående…
Smutsig, svettig och så trött!
Men efter varje träningspass så är man ju fylld med endorfiner och är så glad!

8 reaktioner på “Kompisträning”

 • Sandra skriver:

  Annica hur lyckas du behålla så fin färg av brun utan sol fast du tränar? när jag svettas blir det ränder av BUS.

 • clara skriver:

  Ser så jobbigt ut haha, hade aldrig orkat det där

 • Emma skriver:

  Wow ser så jobbigt men roligt ut samtidigt! Jag flyttar till Stockholm i höst och undrar vart dessa klasser hålls och hur man anmäler sig osv.
  Kanske testat på en gång liksom!

 • Annika skriver:

  Du ser ju helt fab ut när du tränar! Jag ser ut som en lidande röd gris.

 • pernilla skriver:

  Hej Annica,

  Jag är i STORT behov av din hjälp! Jag har verkligen världens smalaste armar. De är dock rätt muskulösa men det kanske ser ut så när det inte finns någon som helst tillstymmelse till fett på dem. Min fråga är hur jag ska gå till väga för att få större armar? Egentligen behöver hela jag bli större men det är nog lika svårt/ jobbigt att lägga på sig som att gå ner i vikt kan jag tänka mig 🙁 Jag vill inte lägga på mig i fett utan i muskler så jag blir ja lite större. Vill inte se så spinkig ut som jag gör och som sagt, mina armar är värst. FÖR smala så HJÄÄÄLP snälla! 🙂 Jag kör hantlar och skivstång men tycker bara att man ser mina muskler tydligare, inte att armarna blir större. Krävs det fett också tror du? Ursäkta om jag låter helt puckad men detta är verkligen inte mitt område :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.