Kom på Fashion Night!


Jag har någon timma kvar innan jag är framme i Stockholm, det är alltid skönt att komma hem men det är lite ångestladdat att komma hem till en lägenhet som är mer eller mindre kaos. Jag försöker att hålla ut och tänker att i slutet av september så kommer det mesta vara klart men just nu har jag lite svårt att se det framför mig bara…

Men ska vi fokusera på något lite roligare istället? Nu på torsdag, 31 augusti, är det dags för Fashion Night i Stockholm. Fler än 300 butiker öppnar upp för kvällen med mingel, härliga erbjudanden, tävlingar och annat roligt för att fira att årets modesäsong startar. Jag är visserligen ingen modebloggare men är det någon säsong som det är extra roligt med kläder och accessoarer så är det ändå hösten som snart är här.

Så, i samarbete med Fashion Night så får jag tävla ut en klocka från Mockberg och det är så enkelt att vara med i den här tävlingen. Den 29 augusti så presenteras vinnaren här på bloggen och priset hämtas ut under Fashion Night i informationstältet på Norrmalmstorg mellan 17-21.

Redo att delta? Det du ska göra för att vara med är att svara på frågan:

– Vilka 7 partners arrangeras Fashion Night tillsammans med?
– Motivera gärna varför just du skulle rocka i en Mockbergsklocka?”

Psst! På fashionnight.se kan du läsa mer om vad som händer under kvällen och kanske hitta ledtrådar till svaret. 😉

Kramar på er, hoppas att vi ses där!

10 reaktioner på “Kom på Fashion Night!”

 • Gamze skriver:

  Det är Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset och Sturegallerian som anordnar fashion night ,

  och klockan skulle rocka mig för att det är viktigt med att hålla tid och att jag nu mera är en 30 bast MILF 😜

 • Amanda skriver:

  De som arrangera fashion night är Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset och Sturegallerian. Samt så är Tourn, Styleby och Damernas värld medpartens

  Om jag fick rocka denna klocka,
  skulle jag både niga och bocka.
  Efter att har suktat efter en mockberg i flera år, skulle denna klocka pryda min arm vart jag än går.
  Eftersom min födelsedag är nästa vecka skulle denna klä mig som en vacker snäcka

 • Sara Pohjanen skriver:

  Dom som arrangerar Fashion Night är Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset & Sturegallerian.

  Som småbarnsförälder räknas varje minut och med denna snygga klocka skulle jag alltid vara on time och aldrig mer behöva stressa iväg 🙂
  Att rocka klockan med en snygg höstoutfit tillsammans med ett par snygga klackar skulle vara toppen!

 • Ida skriver:

  I år arrangerar Fashion Nights av Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset och Sturegallerian. Wooop wopp!

  Jag önskar att min syster skulle rocka klockan från Mockberg på sin arm. När hon som småbarnsmamma behöver ha extra koll på tiden och få känna sig extra snygg – varje dag! Kramar

 • Emma skriver:

  – Fashion night arrangeras av Beta Stockholm, Biblioteksstan, PK-huset, HötorgsCity, MOOD Stockholm, H&m och Sturegallerian
  – Med både skola, jobb och vardagens måsten är det mycket fart och fläkt i mitt liv. Att vara tidsoptimist är inte heller alltid så gynnsamt, men med denna Moberg klocka skulle jag äntligen haft mer koll och kunnat lägga mindre tid på att stressa. Att den är så snygg och helt i min smak är sen bara massa +++++
  Kramar

  • Emma skriver:

   Missade att läsa delen om att man måste hämta ut den i Stockholm, bor i Göteborg så måste ta bort mitt bidrag 🙁

 • Daniella skriver:

  Fashion night arrangeras av Beta Stockholm, Biblioteksstan, PK-huset, HötorgsCity, MOOD Stockholm, H&m och Sturegallerian
  jag har kika på mockbergklockorna och funderat på att slå till. Nu när jag har nytt jobb så önskar jag såååå gärna att jag skulle kunna använda denna klockan och samtidigt alltid komma i tid 😀

 • Norma Jacobsen skriver:

  De som arrangera fashion night är Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset och Sturegallerian.

  Jag skulle rocka klockan då den verkligen är min stil. Plus att nu när skolan startar är jag i ett stort behov av en klocka så jag slutar komma försent hela tiden

 • Johanna skriver:

  Dom som arrangerar Fashion Night är Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset & Sturegallerian.

  Jag skulle rocka en mockberg klocka för att den är snygg och för att jag missade min första föreläsning pga inte kan hålla koll på tiden! Så den behövs!

 • Therese skriver:

  Fashion Night arrangeras av Biblioteksstan, MOOD stockholm, PK-huset, Sturegallerian, HötorgsCity, H&M och Beta Stockholm.
  Jag älskar Mockberg och klockan skulle verkligen pigga upp min höst och vinter. Förhoppningsvis rocka när man är relativt nybliven singel efter ett 8 års långt förhållande så behövs ett extra klick i livet för självförtroendet! Med studie, ny lägenhet och extrajobb har jag svårt att unna mig något extra just nu. Jag vill rocka denna höst och vinter med en ursnygg klocka på handleden helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *